Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak duże pająki są na Chorwacji?

Polecane posty

Gość gość

Czy możecie mi napisać jak duże pająki modna spotkać w Chorwacji? Mam arachnofobie i bardzo boję się pająków. Nawet pająki w Polsce mnie przerażają. Czy jest sens jechać do Chorwacji skoro spotkanie z pająki em to dla mnie duży stres? A może są tylko troche większe niż w Polsce. Prosze o opinie z doświadczeń. Lolla

Gość gość
Ja w sumie ani razu nie widzialam pajaka w chorwacji, nawet gdy mielismy dom z ogrodem

Gość gość
Ostatnio widziałam jak pająk wlókł Male dziecko do dziury

Gość gość
Najgorsze są te male pajonki, tak małe że prawie ich nie widac a jak ugryzom tak zostaje slad i mozna barelioze dostac

Gość gość
he he, mam ten sam problem... zawsze jak mysle gdzie jechac, to zaraz jakie tam są pająki. Jako dziecko miałam okazje jechac do Libii, i zrezygnowałam przez ... pająki

Gość gość
Oprócz pajakow sa tez inne robaki, gorsze znacznie i weze

Gość gość
wiemy ze sa niby gorsze robaki... :) ale arachnofobia to po prostu fobia, i ciezko okreslic czego sie człowiek tak boi. mi nic nie straszne, oprócz pajaków. chyba nawet b mnie obrzydzaja, ich wygląd i zwłaszcza sposób poruszania. Co ciekawe, boje sie nawet sztucznych pajaków, prawie tak samo jak zywych. i mi słabo jak widze to cholerstwo nawet na obrazku... :(

Gość gość
Pajonki wbrew pozorom to mondre som. One potrafia obserwowac czlowieka, przed atakiem. Np kosmaty zakatnik jest do tego bardzo szybki i potrafi skakać. Jak użre taki to zostaja dwie kropki i goi sie to do kilku dni. Ulubiina pora gdy wylaza pajonki to wieczór okolo 21 wtedy mozna je dostrzec jak np ida po scianie...

Gość gość
no to idź na terapię/hipnozę i zlikwiduj te fobie to jedna z durniejszych, ale i łatwiejszych do pozbycia się fobii. szkoda życia na takie bzdury