Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni szczerze czy liczy się dla was

Polecane posty

Gość gość
23:34 Po prostu nie chciałam wybrzydzać, bo bałam się. Że zostanę sama jak nie będę dawać szansy .

Gość gość
23:34 Po prostu nie chciałam wybrzydzać, bo bałam się. Że zostanę sama jak nie będę dawać szansy .

Nie zostaniesz sama. Po prostu szukaj kogoś, kto będzie ci się podobał i będzie mu zależało na tobie całej, a nie wyłącznie na seksie. Wydaje się to może trudne, ale na tym to wszystko polega, że trzeba się nawzajem trochę poznać, pośpiech bywa zgubny, co da się dostrzec choćby tu na forum czytając tematy niektórych kobiet. ;)

Gość gość
Szczerze, to akurat niedawno doszłam do wniosku, że nawet lubię być sama . Przyzwyczailam się. Jakbym kogoś teraz miała mieć na stałe, to by była istna rewolucja w moim życiu. Może po prostu zdziwaczałam przez te parę lat bycia samej.

Gdy się zakochujesz to zawsze masz jakąś małą rewolucję w życiu. Tak już jest, że gdy się zakochujemy nasze życie się wywraca do góry nogami. ;)

Gość gość
Może być ciężko. U leciał ze mnie cały romantyzm. Jakoś sobie tego nie wyobrażam na tą chwilę. Pewne znowu wejdę w związek z rozsądku jak zwykle.

Jak wejdziesz w związek z rozsądku, to będzie to kolejny twój nieudany związek. Tyle.

Gość gość
Wolałabym nie. Tylko, że inaczej to będę do końca życia sama.

Gość gość
A ile autorko masz lat ? Ja jestem sam całe życie i mam 27 lat. Nie przejmuje się tym zbytnio. Tak naprawdę, to uświadomiłem sobie już kilka lat temu, ze nie nadaje się do zwyczajnego związku, ze względu na swoje uświadomione preferencje seksualne. W dodatku związek to nie wszystko. Człowiek ciekawy świata, ogólnie czymś zainteresowany przeżyje bez związków.

Gość gość
Mam dużo więcej niż 27. ;)