Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni szczerze czy liczy się dla was

Polecane posty

Gość gość

Mężczyźni, napiszcie, ale szczerze, czy oprócz wyglądu ( na który patrzcie w pierwszej kolejnoscsi)czy liczy się dla was wnętrze kobiety, jak charakter, poglądy, sposób bycia? Czasem mam wrażenie, że liczy się głównie wygląd i to, aby nie narzekala i nie miała wymagań, a najlepiej jakby była cicho. I tak jest nie tylko u tzw bad bojow, ale też u tzw normalnych, spokojnych i kulturalnych- którzy na dodatek liczą na to, że ich kobieta podporządkuje się teściowej. Czy Dla kogoś liczy się jezcze wnętrze?

Gość gość
Nie można wszystkich wrzucać do jednego wora, normalni są ale jest ich mało

Gość gość
Tak, trudno po samym wygladzie stwierdzic jaka jest. Ale wyglad przyciaga, potem mozna poznac dalej.

Gość gość
A dla kobiet co się liczy oczywiście że tylko wygląd

Gość gość
To już nie wiem. Rozumiem, ze takim typu macho i drań wystarczy sam wygląd, ale okazuje się, że Ci porządni, normalni, spokojni też patrzą tylko na wyglad, a co do charakteru to im wszystko jedno, ważne, by nie odciagala go od matki, ogarniala cały dom i była chętna do seksu. Plaga jakas :(

tak, nie rozmnazalbym się nigdy z kobieta której bym się wstydzil przed ludzmi 🖐️. nawet jestli super piekna z wyglądu, to jak z ust wychodzi szambo to już spada atrakcyjność totalnie 🖐️

Gość gość
Kobiety są wzrokowcami, a mężczyźni słuchaczami

Gość gość
22:52 Pytalam o mężczyzn. Kobiety mnie nie interesują.

Gość gość
Porządni, normalni, spokojni patrzą na charakter badboye na wygląd

Gość gość
Charakter się głównie liczy

Gość gość
Właśnie ze okazuje się, że Ci porządni i spokojni też głównie patrzą na wygląd. Bad boye mnie nie interesują, więc nie będę o nich pisać. Spotykasz faceta, spokojny, nie przeklina, wydaje się normalny, a to za chwilę okazuje się, że to mu nie pasuje, tamto, a ogólnie to jesteś za gruba za chuda, za wysoka itd. Z tego wnioskuję, że na wnętrze już mało który patrzy. Bo ja wiem, to chyba wina tych kolorowych gazet i filmów dla dorosłych, gdzie kobieta zrobiona od stóp do głów, zawsze uśmiechnięta i chętna.

Gość gość
Wydaje ci się że patrzą tylko na wygląd

Gość gość
Patrzą na wygląd i żeby była łatwa. A potem narzekają i się rozwodza.

Gość gość
Patrzą na wygląd tylko kobiety, a mężczyźni na charakter

Gość gość
23:05 I żeby robiła w domu to co jego matka. PrałA mu, prasowala, robiła obiady i kanapki do pracy.I zeby nie miała własnego zdania,:(

Oczywiście, że liczy się wnętrze i to bardzo. Wszystko to kwestia tego czy facet jest dojrzały czy nie oraz czego szuka u kobiety. Jeżeli szuka seksu, to wnętrze oczywiście jest kompletnie nieistotne. Jeżeli szuka związku, miłości to osobowość kobiety jest bardzo ważna. Wasz - kobiet, problem polega na tym, że kompletnie nie potraficie "przesiewać" facetów. Nie potraficie wyłapywać i odrzucać tych którym chodzi tylko o seks i potem macie żale do całej męskiej płci za to, że zostałyście oszukane. To, że jakiś facet powie ci "kocham" i kilka innych ciepłych słówek nie znaczy, że jest szczery. Musicie nauczyć się odróżniać mężczyzn, którzy chcą was całych od tych którzy chcą tylko seksu. Musicie być mniej naiwne dziewczyny.

Gość gość
Co mi z wyglądu jak jest tępa jak but

Gość gość
Prędzej zwiqze się z taką, która bardzo mu się podoba fizycznie, a z charakteru to już średnio, niż świetnie będą że sobą się dogadywac, będą dopasowani charakterami i poglądami, ale ona nie będzie mu się podobała z wyglądu, wtedy najlepsze wnętrze nic nie zdziała. Albo się z nią jednak ozeni, ale będzie ją zdradzał.

Gość gość
Charakter dla nas się liczy

Gość gość
Tzn jaki charakter? Uległa, przebojowa? A wykształcenie? Ma jakiekolwiek znaczenie,czy wystarczy przysłowiowa podstawówka? W końcu charakter nie zalezy od wykształcenia. Słyszałam, że dla mężczyzn nie jest ważne czy ich wybranka ma maturę, magistra, czy jest doktorem, albo zakończyła edukację na gimnazjum.

"Słyszałam, że dla mężczyzn..." My nie jesteśmy monolitem, więc nie można określić z góry co dla mężczyzn jest ważne, a co nie, bo każdy mężczyzna jest inny. My się potrafimy skrajnie różnić między sobą... naprawdę. Kiedyś się mawiało, że faceci nie rozumieją kobiet, a ja pisząc na tym forum mam wrażenie, że to kobiety znacznie bardziej nie rozumieją mężczyzn niż na odwrót ;)

Gość gość
23:20 Dobra, na forum jest multum takich wypowiedzi. I że jak nie podoba się fizycznie, to nic z tego nie będzie, Wiążą się potem z taką, do której czują wielki pociąg, a za parę lat płacz i rozwód, bo to nie było to.

Gość gość
Dla mnie liczą się jej preferencje seksualne, sposób bycia, charakter, co do wyglądu, to po prostu musi mi odpowiadać. A czy musi być piękna ? Z wyglądu może być przeciętna, byle mi się podobała. Dobrze by było, gdyby miała o czymś pojęcie, i nie była jako tako nudna.

Gość gość
Jeden leci na wygląd drugi na charakter

Gość gość
A ten charakter to jaki ma być?

dziś Ale ty też się nie zwiążesz z facetem, który ci się kompletnie z wyglądu nie podoba... no nie jest tak? Odpowiedz sobie szczerze. Kobieta musi się spodobać wizualnie mężczyźnie, a mężczyzna kobiecie, by mogło coś być między nimi - przecież to abecadło. Wcale to nie oznacza, że osobowość jest nieistotna. Zapewniam, że dla mężczyzny dojrzałego emocjonalnie, szukającego stałego związku osobowość jest bardzo istotna.

Gość gość
23:27.alez ja byłam z takimi, którzy nic a nic mi się nie podobali fizycznie. Poleciałam na charakter, bo chyba w życiu nie byłabym w związku,

Gość gość
A ten charakter to jaki ma być? xxx Do kogo to pytanie ?

Gość gość
23:32 Do mężczyzn :) Jakie kobiety lubicie. Gadatliwe, spokojne, domatorki, czy gotowe na przygody, furiatki i czy takie bardzo wyciszone?

dziś Wchodzenie w związek z kimś kto jest dla ciebie zupełnie nieatrakcyjny brzmi jak samobiczowanie. To tak jakbyś karała samą siebie. Facet nie musi być super przystojny, kobieta nie musi być pięknością, ale musi być w nim coś co cię pociąga... no jak chcesz budować związek z kimś wobec kogo nie czujesz przyciągania?