Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak napisac delikatnie w sprawie prezentu czy wypada

Polecane posty

Gość gość
20:20 - dlaczego zgodziłas się być tą chrzestna?

Gość gość
Noe dyskutujcie z ta babą. To patologia na bank. Nie poszła na ślub bo na prezent niema Dobrze jej ktoś napisał jakby trochę klasy miała to chociaż na ślub by poszła na godzinę bez prezentu. A teraz żeby sobie ulżyć wyzywa ludzi na forum i porównuje wychowanie cudzych się i pójściem na mszę w kościele hahaha Przestaje czytać ten temat masakra. Żegnam.

Gość gość
dziś Ja nie jestem chrzestną,odpowiadałam tylko co o tym myślę:) do tej wyżej też żeby walnęła się gumowym młotkiem. Nie sprowadzajcie chrzestnej do etatowej mamy/chrzestnej która by może nie zawsze umie odmówić bycia nią a poznie sobie ma wziąc na kark prezenty,opiekę,dozgonną pamięc itd.itp

Gość gość
Ja myślę z kolei że patologia to wyciąganie pieniędzy,prezentów na KOMUNIĘ i nie tylko

Gość gość
20:28 Patologia,to oczekuje kasiory a tych co się nie dadzą wycyckać się wyzywa.

Gość gość
20:34 tylko tu nikt nie wymagał dozgonnej opieki A pójścia na ślub doczytałaś ?

Gość gość
Nie chciała i nie poszła jak widać.pewnie bolało ją że utrzymują kontakt od sytuacji do sytuacji. Też bym tak postąpiła,nigdy cie ludzie nie uszanują jak sama siebie nie będziesz szanować. Wiem to również z własnego doświadczenia dlategozabrałam głos a chrzetną nie jestem i nie będę,nie jestem zakłamana udawać kogoś kim nie jestem.

Gość toooo jaaa autirrkkaaa
Sprawa wyglada tak ze chestna zadzownila z pytaniem czy ala ma rower.Mowie ze ma ale wyrosla juz.Ale nie byla pewna czy rower czy moze jeszce cos innego.Nastepnie zadzownil chrzesnty z tym samym pytaniem o rower.Powiedzialam ze chestna miala w planach kupic.dlatego ten sms.

Gość gość
Ja tutaj czegoś nie rozumiem,obrzucać inwektywami kogoś podczas gdy nie jesteśmy w podobnej sytuacji. Każdy z nas podjąłby jakąś decyzję i niekoniecznie która się innym spodoba,punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.Więc zastanówcie się czy to co robicie to należy do ludzi którzy mają odrobinę empatii dla innych. Czasem warto tąpnąc nogą i postawić do pionu bo inaczej cię zdepczą.

Gość gość
do gościa z godz 20/28 Nie jest w dobrym tonie by kogoś obrażać,ja tego nie zrobię choć mi ubliżono. Pańciu,mogłabym cie kupić,nigdy nie cierpiałam na brak pieniędzy w przeciwieństwie do,....pańci i bardzo lubie robić prezenty ludziom którzy na to zasługują i cieszę się że oni się z tego cieszą.Natomiast cwaniaczków omijam szerokim łukiem a kwiaty zostały wysłane przez pocztę kwiatową to tak dla informacji pańci, by przypadkiem siusiu ze złości nie zrobiła w majty.Dobrej nocy dla patologii

Gość gość
Same chciwe żmije,tylko brać brać brać, z kzdej okazji byle impreza byle by były prezenta ha ha ha ha,dziady

Napisz po prostu "Hej. Kupiliscie juz moze ten prezent? Bo Henia mi wlasnie napisala, ze juz taki kupila."

Gość gość
ale jaja :) nie wiadomo czy się śmiać czy płakać:)