Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Recluse

Co mam zrobić, gdy dziewczyna nie odpisuje mi przez długi czas?

Polecane posty

Witam. Dość często zdarza się, że nie odpisuje mi przez 1-4 dni. Najgorsze jest to, że bardzo często jest dostępna i wstawia różne posty lub komentuje. Raz się zdenerwowałem i mi pisała że miała jakieś problemy. Tylko dlaczego nie może mi przez te kilka dni dać znaku życia? Raczej może, jak ma czas na posty. Już raz jej napisałem, że jak się mną nie interesuje, to niech pisze od razu, będę mniej cierpiał. Teraz czwarty dzień mija i dalej echo. Co mam zrobić? Wysłać smutną minkę, zapytać się czy wszystko w porządku, czy czekać bóg wie ile? Ostatnio co mi napisała, to było "co tam?". Odpisałem i to samo pytanie jej zadałem. Ciężko jest mi czekać, chciałbym wiedzieć o co chodzi, mogę przyjąć wszystko na klatę. Boję się, że nie będę zwracał na nią uwagi i znajdzie sobie innego, a to jest raczej dla niej żaden problem, bo ma bardzo dużo znajomych. Tyle do niej pisałem, jaka jest piękna, że jestem nią bardzo zainteresowany i było jej miło. Jeśli faktycznie ma mnie dość, to dlaczego mi tego nie napiszę. Trochę ze sobą pisaliśmy i raczej wypada powiadomić, a nie czekać i się zastanawiać o co może jej chodzić. Sama się pytała gdzie mieszkam, napisał coś o sobie itd., wydaję mi się, że w jakimś stopniu się zainteresowała mną, ale w czymś innym popełniłem błąd lub znalazła sobie kogoś lepszego. Mogę z tym się pogodzić, ale chciałbym się dowiedzieć o co jej chodzi, żebym nie miał wątpliwości i nadziei. To jest jedyna dziewczyna do której bez zastanowienia zacząłem pisać. Strasznie mi się spodobała i chciałbym to jakoś naprawić.

Nie wiem jakie macie relacje, ale nie wygląda na to, że jesteście parą, więc stawianie wymagań trochę mija się z celem. Albo pogódź się z tym, że napisze do Ciebie od czasu do czasu, albo daj sobie spokój.

Gość gość
Pomyśl a gdybyś ty nie odpisywał dziewczynie 4 dni to byłbyś nią zainteresowany?Proste i logiczne tu nie ma wielkiej rozkminy, zlewa cię i tyle a ty się łudzisz