Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sylwia2525

Mąż wstawił moje zdjęcia na portal randkowy

Polecane posty

Gość gość
Gimba broni, gimba radzi, gimba nigdy was nie zdradzi. Czy te półgłówki w ogóle wiedzą o czym piszą?

Gość gość
Jest to również twoja wina gdyż macie w związku izolację między sobą. Żyjecie razem lecz osobno. W naszym związku jest bez tajemnic i o WSZYSTKIM sobie mówimy nawet że ten chłopak mi się podoba a mąż że ta dziewczyna mu się podoba. Nigdy niem że mąż idzie z kolegami nq piwo czy ja z koleżankami na kawę. Zawsze razem idziemy uprzedzając kolegów lub koleżanki. Również gdy chodzi o podtekst seksualny to mąż jest zawsze przy KAŻDYM badaniu cipki i podczas zabiegów wspierał porody. Nie wstydzę się męża bo intymność to ja i mąż nie ja i ginekolog! Również mozna na trafić na takich ginekologów. ..."Co za bydlak! Zamiast pomagać pacjentkom, ginekolog Piotr P. usypiał je i gwałcił. Tak było w przypadku 24-letniej Joanny*. Kiedy podczas zabiegu wybudziła się z narkozy, z przerażeniem stwierdziła, że lekarz... penetruje ją swoim penisem!" Gdy ginekolog wyprasza osobę bliską to jest zboczencem i narusza Prawo!

Gość gość
22'06 kto ci placi za te prowokacje od bodaj trzech lat wklejane na rożne tematy ?!

Gość gość
Debilu jakie prowokacje dostał ginekolog za gwałt tylko 4 lat !!! Dlaczego tylko 4 lata bo jest lekarzem i stoi ponad prawem! !!!

Gość gość
O ciebie gościu ostatni chodzi,zboczku,piszacy o ci*pce i intymności u gina(?),powalony gościu. Walisz te teksty od bodaj trzech lat. Zmien na lekarza-kobietę i po problemie. Ale nie,bo wtedy musiałoby się skończyć twoje prowo.