Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam już tego dosyć! Każda dziewczyna traktuje mnie jak aseksualny kolegobankomat

Polecane posty

Gość gość

Żadna nie chce ze mną związku, ale że jako groszem nie śmierdzę, to każda chce, żebym wszystko fundował, żebym zawsze zawoził i przywoził itd. KURWA! Nie chce mieć "koleżanek", a jak tylko mówię, że chce związku, to nagle "ja się muszę zastanowić" - czyli na św. nigdy... :O

Gość gość
chcesz to zostane twoim kolegą

Gość gość
mam kolegów i mi wystarczy. Nie chce mieć koleżanek mimo, że prawie każda chce nią być, bo to dla nich wygodne (mogą dużo zyskać i nie muszą nic dawać w zamian)... :O

Gość gość
to przykre :(

Gość gość
Niech spadają, dlaczego akurat one a nie ja :( Bralabym Cie

Gość gość
autorze twoje problemy właśnie się skończyły, na 23:17 już masz chętną na ciebie a nie na twoje pieniądze

Gość gość
Bo jesteś typem frajera którego można wydoić i który wiadomo że nie pcha się z lapami

Gość gość
jednej ostatnio powiedziałem wprost, jak się spytała czy stawiam kino, to wypaliłem z tekstem, że "jak się zadeklaruje jako przyszła matka moich dzieci, to tak".

Gość gość
wow jaki flirciarski :D

Gość gość
Co maja doic skoros biedny? Z kobietami jak z giełda. Albo postawisz i zaryzykujesz albo c***a zyskasz. Rüchac chcecie to placcie a nie oczy mydlicie matkami dzieci.

Gość gość
23:29 spoko mogę płacić, ale w OFICJALNYM ZWIĄZKU, a nie jako "kolego-bankomat"... :O

Gość gość
A co to jest oficjalny związek? Poświadczony zmiana statusu na fejsie, obnoszony na insta czy oficjalna kolacja na rodzinnym spendzie? A może pierwszy połyk i z japu do zopu?

Gość gość
23:34 się domyśl gamoniu co to jest oficjalny związek, może kiedyś w nim będziesz.

Gość gość
Nie bawię się w oficjaly.

Gość gość
23:40 no tak.. dla ciebie tylko 15 minutowe "związki" z k*****i z roksy nieudaczniku.

Gość gość
A robie co do tego ile minut trwają moje związki, nieudaczniku?

Laski sa perfidne. Olej takie kolezanki i rozgladnij sie dobrze. Moze niekoniecznie jakas seksi niunia, a normalna i wartosciowa dziewczyna gdzies jest obok i czeka na Twoj pierwszy krok.

Gość gość
A może po prostu jesteś aseksualny? Niektórzy faceci są dla mnie odrzucający i nie chodzi tu o ładna buzię, czy rozrośnięta klatę, ale o jakies w miarę męskie rysy twarzy i męski charakter, a nie taki niepewny ciapcialapciak, to jest aseksualne

Gość gość
To nie potrafisz odmówić? Nie zwalaj na nie winy za brak własnej asertywności. I współczuję takich materialistycznych koleżanek, u mnie w gronie znajomych jest tak, że każdy płaci za siebie, czasami ktoś postawi za wszystkich, czy znajomy, czy znajoma. Tak, kobiety w moim otoczeniu też płacą za koleżanki czy kolegów, dla mnie to normalne w dzisiejszych czasach.

Gość gość
Ja bym chętnie zasponsorował kobietę

Gość gość
Skoro dajesz się wykorzystywać i płacisz za nie jak jeleń, to jak mają cię traktować ? :D

Gość gość
23:54 zdefiniuj mi męski charakter? Co to oznacza?

Gość gość
Jestes porzadny a kobiety chca byc zeszmacone przez dupka. Wiem autorze co czujesz bo mam podobnie. Ja osobiscie zaczalem celowac w samotne matki z kilkorgiem dzieci bo taka doceni dobrego mezczyzne. Tak mi sie przynajmniej wydaje.

Gość gość
Nothing more gorgeous than a hundred dollar bill :( (twenty of them wrapped tight in silk ♥)

Gość gość
gość dziś Skoro dajesz się wykorzystywać i płacisz za nie jak jeleń, to jak mają cię traktować ? smiech.gif x Niepłacący mężczyzna jest akurat niemęski. "Feminista" gołod***ec :( Myślałby kto :(