Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znowu chce mi się żyć !!!

Polecane posty

Gość gość

Piękna pogoda i zima już nie wróci, raczej trzeba od raxu szykować sie do lata. Zrobiło się zielono co wpływa bardzo pozytywnie na mój nastrój. Dziecko ciut podrosło tzn zaczęło w miarę samodzielnie się poruszać i potrafi pobawić się na ogrodzie. W końcu urządzamy plac zabaw dla maluszka. Wieczorami zamiast w domu siedzimy na dworze. Zawsze jakaś koleżanka spaceruje z dzieckiem i można miło spędzic czas. Ja wracam od jutra do pracy narazie na pół etatu ale zawsze to jakaś odmiana. Mąż jakby mniej marudny. Mam nadzieje że kolejne miesiące będą jeszcze lepsze.

Gość gość
Gratuluję"powrotu do żywych ":) ja ciagle jeszcze czekam na ten moment ale juz jest nadzieja:p powodzenia i wszystkiego dobrego:)

Gość gość
Zazdroszczę własnego ogrodu i też tego powrotu do ludzi, a na pół etatu to uważam idealnie:). A ile ma dziecko?

Gość gość
Syn ma rok i 3 miesiące. Trochę krwi napsuła mi teściowa bo powiefziała teraz zobaczysz jak to będzie jak wrócisz do pracy- nie dasz sobie rady bo do tej pory nic nie robiłaś. Odparłam jej ze niania krora zajmije sie jej synem pi 8- 10 h dziennie nie powinna dostawac wynagrodzenia bo przeciez nic nie robi. Wiem że będzie troszke mniej czasu, ale kiedyś trzeba wrocić do pracy i innych obowiązków niż tylko dom i dziecko. Jestem nadal pełna nadziei. I jeszcze ta pogoda -nie pamiętam takich temperatur w kwietniu i maju. Skończyło sie zakładanie kurtek i szalików.