Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o 35latkach, które noszą tanie kolczyki z sieciówek?

Polecane posty

Gość gość

Po 5-10zł sztuka.

Gość gość
Nic. Chcą to noszą.

Gość gość
Nie sądzisz, że w tym wieku powinno się nosić coś bardziej na poziomie?

Gość gość
Nie sądzę. Zależy jakie kolczyki i jak wykonane. Jeśli wyglądają tandetnie to słabo. Chociaż i te drogie potrafią wyglądać jak z bazaru. Co to znaczy na poziomie? Od ilu zaczyna się poziom?

Gość gość
Tzw. pewny poziom zaczyna się od kilku lat po rozpoczęciu pracy zarobkowej, bo wiadomo, że te pierwsze wypłaty wiele młodych osób woli/musi przeznaczyć na coś innego niż biżuterię. Dla jednych to może być w wieku 20 lat, bo nie uczyli się dalej, dla innych dopiero koło 30stki, bo studiowali dziennie. Tak czy siak w kilka lat można się dorobić najtańszych kolczyków od jubilera (50zł), jeśli ktoś tego nie zrobił to coś z nim nie tak.

Gość gość
16:59: PEWIEN poziom.

Gość gość
Nie tak bo ty tak twierdzisz? Co za zj****a teoria.

Gość gość
16:59: z tobą jest coś nie tak. Może stać kobietę na droższe, a spodobały jej się takie za dyche. Tanie nie zawsze są brzydkie i odwrotnie: drogie nie zawsze piękne.

„Tak czy siak w kilka lat można się dorobić najtańszych kolczyków od jubilera (50zł), jeśli ktoś tego nie zrobił to coś z nim nie tak” x Ciekawa teoria. Jeśli ktoś nosi kolczyki, jakie mu się podobają, to coś z nim nie tak. De gustibus non disputandum est.

Gość gość
Modne sa plastkiwe, kolorowe kolczyki. Wiec wcale mnie to nie dziwi

Gość gość
autorka ma jakiś problem z koleżanką o którą jest zazdrosna, że nawet sie do jej kolczyków przy...je. a ty sama jak wyglądasz, modelko chanel?

Gość gość
Temat z du/py.

Gość gość
a mnie nie stać i noszę jakie mi się podobają bo za 50 zł to zrobię zaje/bisty obiad !! a kolczyki mam w różnych cenach ale o gustach się nie dyskutuje !!

Gość gość
no dokładnie kogo to obchodzi w jakich kolczykach chodzę ?

Gość gość
Kolczyki od jubilera za 50 ZŁ? A ten jubiler to chyba z wiejskiego odpustu. :-) Ten temat faktycznie z d**y wzięty, autorko weź ty się lepiej za coś pożytecznego.

Gość gość
Nigdzie nie jest napisane, że nie wolno.

Gość gość
Sądzę że autor(ka) jest dzieciakiem na utrzymaniu rodziców.

Gość gość
W Aparcie czy YES ceny kolczyków zaczynają się właśnie od tej kwoty.

Gość gość
do 18:02 chyba srebrne ...

Gość gość
Skąd wiadomo, że osoba ma 35 lat? Trzeba się zapytać?

Gość gość
To niech mnie autorka teraz oswieci, czy po 35 rz moge jeszcze kupowac ciuchy np w H&M czy Reserved czy jestem juz na to za stara i sa odrebne butiki z drogimi garsonkami, rozpinanymi bluzeczkami z kolnierzykiem, spodniami w kant i plaszczami do kostek?bo w koncu po 35 rz spodnicy za kolano za mniej niz 500 pln nie wypada ubrac

Gość gość
Teraz modna jest biżuteria bazarowa. Minęły czasy, kiedy kobiety się szanowały, miały klasę i dbały o prezencję, a przy tym inwestycję :) No cóż, takie czasy...

Gość gość
Jezeli szacunek do siebie przeliczasz na pieniadze to chyba wiem gdzie pracujesz :D

Gość gość
Mam 31l i kupiłam ostatnio przepiękne kolczyki w mohito za 19,99 idealnie pasują mi do sukienki i wiesz co idę w tych kolczykach na komunię mojej siostrzenicy i mam to gdzieś....

Gość gość
gość dziś Naprawdę? No to słucham, gdzie według Ciebie pracuję? :) Marginesem, nie potrzebujesz wylewać tutaj jadu. Wystarczy, że się weźmiesz za siebie, popracujesz, i też będzie Cię stać na wizyty u jubilera ;)

Gość gość
ale co Cię to kurna autorko obchodzi co kto w czym chodzi? ja tego nie rozumiem ..

nie wyceniam ludziom kolczyków na uszach. X masz chyba autorko ten sam problem co panowie, którzy uważają, że jak uwiążą sobie na szyi drogi złoty łańcuch to ich atrakcyjność rośnie :classic_cool:

Gość gość
Noszenie srebrnej biżuterii to minimum gustu i klasy. Ta z sieciówek produkowana jest ze stali nieszlachetnej, której powłoka się łuszczy i odpada. Dla mnie to kasa w błoto.

Gość gość
Po 35 roku nie wypada miec przeklutych uszu ani innych piercingow, nosi sie klipsy a najlepiej zupelnie rezygnuje z kolczykow, autorko.Jesli o tym nie wiedzialas, to zaraz wyciagnij kolczyki z uszu, niech sie dziurki szybko zasklepia zebys nie wygladala jak malolata

Gość gość
do 18:14 rozczaruje Cię nic nie odpada ,a stal nierdzewna jest coraz lepszej jakości !!