Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto wygrał wczorajszą główną nagrodę?

Polecane posty

Gość gość

Gościu streścisz gościowi? ;-)

Gość gość
Ciotki?

Gość gość
Nie odpowiada się pytaniem na pytanie, nie chodzi mi o zgadywanie, a o fakty. Ktoś z gości śledził? Strażak oddaj głos.

Gość gość
Do urny :-D

Gość gość
Chodzi o konkurs na c*****e? Nikt, nie bylo zadnej kandydatki💤

Gość gość
Wlasnie wygrales główną nagrodę, Sam ;) Autor komkursu nie wpadł na to, ze to czym sie przechwala trąbiąc na całe ero, czyli płacenie kobietom, wiekszosc kobiet moze zwyczajnie odpychac:)

Gość gość
Nie wiem co było nagrodą, nie wierzę też, że można tu coś wygrać, dlatego dziwi mnie zaangażowanie i przeżywanie. Skąd się to bierze?

Gość gość
Sam byłeś tu wieczorem?

Gość gość kobieta
Widać autorka tematu nie ma zbyt wielu wrażeń i zajęć poza Kafeteria.

Gość gość
Gdyby autorka nie miała zajęcia, to by była na bieżąco. ;-) Kobieto zajęta.

@StrażakSam Pierwsza, która miała pokazać --- dostawała 100zł od ręki. Za wygraną w konkursie było (przy przynajmniej 3 kandydatkach): 200zł, a przy ponad 10-ciu: 300zł. To byłem optymista, co? :D

@StrażakSam No ale jak, że "skvrvić"? Czasem same pokazują na forum gratis, a teraz mogły jeszcze z tego podniecającego je ekshibicjonizmu mieć jakiś realny zysk :)

Gość gość
Ty również :D

@gość Tak, ale to miał być prezent dla całej męskiej części Kaffe. :)

gość_ddr dziś "Czasem same pokazują na forum" x Jasne że pokazują. Sam widziałem jak jedna wulgarna laska, do tego chyba była delikatnie wstawiona i pokazała pół paznokcia. Nie mogłem się napatrzeć, tak mnie to podnieciło.

Gość gość
:-) czyli nic ciekawego. Widziałam więcej.

@Nowy w mieście Chyba znam tę od 'paznokcia' :D I wierzę, iż bywa wulgarna oraz, że czasem coś tam sobie dziabnie, czy chlapnie w ilości ponadnormaywnej :)

Gość gość
_ddr chciałeś zapłacić za foto? Jakie i za ile?

Gość gość
niejaka gosc x cie wczoraj zdemaskowala i o ty usunales temat autorze :-O

@gość Zacytuję: x KONKURS: ładne c.i.p.y, czyli coś na rozluźnienie forumowych napięć. NAGRODA. x I tak nam tutaj co odważniejsze pokazujecie to i owo, to tym razem coś z tego możecie mieć pożytecznego. Tej, która mi się najbardziej spodoba dam... 200zł (jak one trafią do właścicielki naładniejszej, to spokojna Wasza rozczochrana). Powiedzmy, że konkurs trwa do 22-giej we wtorek. Ale jest warunek konkursowy: na zdjęciu musi być widoczna kartka (karteczka) z napisem: "gość_ddr" oraz musi być na niej jakiś przypadkowy 'bazgroł'. Zapraszam do zabawy :) x Ustalam, że minimum konkursowe to 3 propozycje. Jeśli będzie jedna propozycja: daję 100zł, jeśli dwie: wygranej 150zł. Po przekroczeniu liczby kandydatek w ilości 10 'niuń', daję 300zł. Pierwsza odważna, niezależnie od wszystkiego dostaje extra 50zł (do północy: 100zł). Wszelkie zmiany regulaminu --- jeśli będą --- to tylko na korzyść odważnych konkursowiczek. x Koniecznie zachowajcie karteczki z napisem --- będą one potrzebne do wypłaty nagrody. Po otrzymaniu nagrody, zwyciężczyni dopisuje na karteczce "OK!" i umieszcza ponownie 'ładne' zdjęcie w tym temacie. x Chyba to zrozumiałe, że z definicji (jesteśmy na 'f8'): KONKURS TYLKO DLA PEŁNOLETNICH DZIEWCZYN/KOBIET!

Gość gość
Widzialem jej wpisy wczoraj-- zmiazdzyla go paroma zdaniami :) X jestes wielka

@gość Naprawdę?... Nic nigdy nie usunąłem, nie zgłosiłem. Nie rób z siebie tępej taniej internetowej prowokacyjnej dzidy.

Gość gość
Gość x mi się podoba, ma jaja ta baba. Z kim wygrała?

@gość Ktoś zachował wątek? Na pewno tak! Proszę, kto może niech przytoczy, choćby same wpisy 'gość x' --- porozmawiamy :)

Gość gość
_ddr jesteś moim skromnym zdaniem zbyt bezpośredni. I niemoralność można sprytnie w słowa ubrać, tu masz braki. ;-)

@gość Rzeczywiście: jestem bezpośredni. Mógłbym zawoaluowywać [co za słowo! ;) ], ale nie robię tego. Rozmyślnie. Nie chcę gierek. Lubię brutalność i gwałtowność.

Gość 788
Hej, gościu_ddr! : - ) Nie uwierzysz, ale po raz drugi zdarzyło mi się, bym pisała w Twoim temacie, gdy on, w tym samym czasie, witał się z dnem kosza! : - O : - D To się już staje jakąś chorą "normą"! : - O : - P Więc postanowiłam, że napiszę tutaj, z góry przepraszając za odbiegnięcie od wątku głównego. : - P Przeczytałam (tak, jeszcze zdążyłam! ; - D ), co też działo się w tym wątku i taka myśl mnie naszła, że usunęłam się z forum o niewłaściwej porze, hm, tak... : - D : - P No, ale nic to; w końcu i Ty, i ja byliśmy niemalże pewni, że on (temat) nie zabawi długo, choć i tak zaskoczyłam się pozytywnie, widząc, że wytrzymał prawie dziewięć godzin! ; - O ; - D Myślę, że nie będę pisać nie na temat w tym wątku (przepraszam Autora za jego zaśmiecanie), więc, jakby co, to założę swój temat, skierowany do Ciebie, w ramach tego, że Ty uczyniłeś to wczoraj. ; - ) Oczywiście - w kategorii erotycznej, bo widziałam, przeglądając pozostałe, że piszą o Tobie także i w innej. : - ) Ach, ta sława, no... ; - D ; - D ; - D

@788 Hejo, Niuńka! Nihil novi sub sole --- musimy się przyzwyczaić do krótkich tematów terminów, nomen omen :) x Poza tym czy to sława, czy raczej, jak przypuszczam, niesława --- tego nie wiem, chyba musiałbym sam poczytać... :p

Gość gość
gość dziś Gość x mi się podoba, ma jaja ta baba. Z kim wygrała? X powiedziala mu ze jest blaznem i prostakiem w sposob bardzo inteligentny go rozgryzla Facet sie wkurzyl i za chwile usunal temat przed usunieciem wyzywal i obrazal wszystkich :-O