Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawiedziona 1111

Dlaczego faceci to tacy tchórze??

Polecane posty

Gość gość
No wlasnie dlaczego tacy tchorze ,tez tak mysle o facetach .Na wojnie bedzie sie bil o ojczyzne a z dziewczyna nie potrafi szczerze porozmawiac.PARADOX.

Gość gość
Jak lecicie na takich gosci to czemu macie do innych pretensje

Gość gość
Kurczę,to nawet nie można powiedzieć,że lecimy na "takich gości".Co jest w nim takiego ,że nie potrafię zapomnieć i zacząć żyć normalnie,bez czekania?Jest bardzo inteligentny,mamy to samo poczucie humoru,rozumiemy się bez słów,każda minuta z nim spędzona warta jest miesięcy czekania:(.Czuję się wykorzystywana,myślę,że jest cwany i dzięki mnie dostaje większe rabaty w naszej firmie,jako pierwszy jest informowany o najlepszych wyprzedażach..Może dlatego ciągnie ten kontakt ze mną??Przyjedzie po towar,zamiast płacić za hotel-nocuje u mnie,ja go karmię,zapewniam atrakcje by się nie nudził..Po co ma z tego rezygnować???

Gość gość
I sama siebie oszukuję , między wierszami doszukuję się jakiegokolwiek dowodu na to,że zależy mu na mnie,że jest to szczere i prawdziwe...

Gość gość
To przestan marudzic jak go chcesz ! Jaka.durna baba

Gość gość
19.17 no wlasnie, chyba po to. Jak juz nie mógł zrobić zakupów towaru w Twoim mieście to rezygnował ze spotkania, czytaj- nie opłacało mu się przyjeżdżać. Opisywałas taka sytuację

Gość gość
Dokładnie :jestem"durna baba".Niestety każdy łącznie ze mną widzi fakty.A mimo to wciąż godzę się na namiastkę,jakieś nędzne ochłapy w postaci byle jakiego zainteresowania z jego strony.Jest mu wygodnie,ma tam swoje zycie,tu wpada w interesach,nie ma innej prawdy

Gość gość
I naprawdę po to tu piszę by ktoś w końcu sprowadził mnie na ziemię,bo sama wciaż żyję mżonkami i doszukuję się mega uczucia w czymś co jest zwykłą znajomością ,opartą głównie na jego korzyściach