Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet to nieudacznik

Polecane posty

Gość gość

Jakim trzeba być nieudacznikiem żeby zarabiać niecałe 3500 na rękę mając 29 lat? Ja mam 3200 a mam dopiero 22 lata. Znowu nie będzie miał pieniędzy i znowu będziemy musieli zostać na wakacje w Polsce. Nie wiem jak z takim człowiekiem planować cokolwiek w życiu.

Chyba już 22 lata i dopiero 3200 na rękę. Słabo to wygląda.

Gość gość
No to gratulacje dla Ciebie, ja 3200 miałem dopiero w wieku 26 lat. Za to 2 lata później 7-9 000. I uważam ze świetnie zarabiam.

Gość gość
Autorko, tacy jak ty powinni być sami całe to ja, Zyjąca za 2300 i spłacajaca 2 kredyty łyso ci???

Gość gość
gdybym zarabiała 3000 byłabym szczęśliwa

Gość gość
Pfff 3200 bo jeszcze studiuje. On chodzi na różne kursy, zdobywa jakieś głupie certyfikaty ale nadal zarabia jak jakiś dzieciak. Mówiła mu żeby coś z tym zrobił ale on mówi że lubi swoją pracę i że ma szanse na awans ale jakoś od roku jak się spotykamy awansu nie ma!

Gość gość
tak koorffa wy wszyscy zarabiacie po 5000 tys a jak czlowiek chce gdzies wyskoczyc to nawet 50 zl na benę nie macie

Gość gość
Autorko jestes żałosna!!! Mam nadzieje, ze chłopak znajdzie sobie kogoś kto bedzie go szanował, a nie taka materialistki jak ty!!!

Gość Człowiek nikt
Jam mam 31 lat i nawet na płatny staż za 997 zł nie chcą mnie przyjąć.

Gość gość
autorko, doskonale podejscie, zostaw go szkoda goscia na taka egocentryczna, powierzchowna i malostkowa harpie jak ty. znajdz sobie takiego, ktory bedzie cie ocenial wylacznie po ilosci zlotowek, przynajmniej bedziecie mieli wtedy zbiezne systemy wartosci, materialistyczna wszo.

Gość gość
Jak materialistka! Jak bym była materialistką to od razu bym go zostawiła ale dałam mu szansę mówiłam że powinien więcej zarabiać w tym wieku i żeby czegoś poszukał. Jak mamy wspólnie budować przyszłość co z dziećmi ?! Potem skończę jak koleżanka w pieluchach bez wakacji, w jednym pokoju w bloku do tego wynajmowanym :| W tych czasach nawet moi koledzy na start więcej dostają. Chociaż by się postarał i te minimum 4 tyś zarobił. Nawet w uberze płacą więcej wystarczy się postarać

Gość gość
zacznij zarabiac wiecej niz on, bo jak na razie tylko sie osmieszasz.

Gość gość
50zl na bene mam, codziennie jeżdżę do pracy ;) ale nie trwonie

Gość gość
gość dziś zacznij zarabiac wiecej niz on, bo jak na razie tylko sie osmieszasz. xx ;/ Kobiety mają trudniej zarobić więcej bo się im z góry mniej płaci! Zresztą ja dążę do tego żeby zarobić więcej. Liczyłam na więcej zrumienia ze strony Kobiet.

Gość szry
co ty bredzisz?:D jak to "mniej im sie placi"?:D za TE SAMA prace, na TYM SAMYM stanowisku, wykonywana przez TE SAMA ilosc godzin, majac takie samo DOSWIADCZENIE zawodowe, ilosc szkolen, certyfikatow etc. albo dostaniesz taka sama stawke, albo ci szefa/szefowa zamkna, wzglednie bedzie placone ladne odszkodowanie w razie czego. skoncz te swoje robienie z siebie ofiary i wszechogarniajaca histerie stawiac innym jako wyznacznik normalnosci, NIE MA TAKIEJ OPCJI. GDYBY bylo tak jak mowisz, pracowalyby TYLKO baby - zatrudnienie faceta nikomu by sie nie oplacalo, wystarczy troche pomyslec, te brednie zostaw swojemu psychiatrze.

Gość gość
Ja jestem kobieta. W żadnej pracy nie zarabiałam mniej

Gość gość
Tyle ze facetowi łatwiej jest znaleźć prace w Polsce, więcej jest pracy lepiej platnej dla mężczyzn niz dla kobiet np w budowlance.

Gość szry
a KTO CI ZABRANIA SZUKAC LEPIEJ PLATNEJ PRACY? NIE ROB Z SIEBIE OFIARY, nikt nie wpadl noca do twojej nory, nie przystawil spluwy do lba i nie zabronil studiowac kierunku, ktory pozwoli ci zbijac takie kokosy ze prezesi bankow zaczna miec koszmary. ABSOLUTNIE NIKT. za wlasne wybory obwiniaj siebie. za ich konsekwencje - rowniez siebie. czas najwyzszy dorosnac i za swoje wybory oraz czyny zaczac przyjmowac odpowiedzialnosc, a nie probowac je tlumaczyc jakimis BREDNIAMI.

Gość gość
Jesteś takim nieudacznikiem widocznie, że jedyne kto się tobą zainteresował to drugi nieudacznik. Toż się dobraliście, błagam tylko nie rozmnażajcie się. Ale rozmnóżcie się, bo ktoś musi zamiatać ulice i wykładać towar w sklepach w sumie(?).

Gość gość
pilnuj swojej kasy a od cudzej się odczep - szukasz faceta czy sponsora? 3200 na rękę taaa jasne tutaj sami bogole i króle zycia siedza:) pewnie siedzisz w domu z bachorem z poprzedniego związku i szukasz jelenia co będzie was utrzymywał

Gość gość
3200 na rękę w wieku 22 lat to chyba w warszafce płaca albo w innym dużym mieście:) a tam zawsze o wszystko łatwiej zresztą jak się kogoś naprawdę kocha to kasa ma mniejsze znaczenie (nie to że w ogóle się nie liczy ale bez przesady). Poszukaj sobie po prostu bogola tyle że oni wolą pałcić co tydzień za seks z inną kobietą niż być z nadambitną harpią:) znam taki przypadek:)

Gość gość
mam prawie 34 lata a nigdy nie zarobiłem więcej jak 2200 na rękę (doliczając nadgodziny) gdzie tak dobrze płacą w tym wieku i co to za praca?

Gość gość
na doopie przy krajowej

Gość gość
Ciekawe gdzie tyle oboje zarabiacie zwłaszcza ty w tym wieku chyba w klubie nocnym i doliczylas do tego napiwki to może

Gość gość
Ja mam 29 lat i na dziś dzień grozi mi utrata pracy w której goła pensja to 2100 z niewielkim okładem, a pracuję w dużym mieście...

Gość gość
Autorko obrażasz ludzi ciężko pracujących za 2 tysiące. Głupia pisda jesteś.

Gość gość
Ja Cie rozumiem teraz jest pełno takich nieudaczników nawet w biedronce na start dają 2500...

Gość gość
To po co z nim jestes? Jesli ci nie odpowuada od striny materialnej to z nim zerwij. Slabe prowo :/

Gość gość
Autorko jak nie udacznik to kopnij w zad i znajdz bogacza.Ja nie pracuje a mój zarabia 3000 zl ma 41 lat .I zyjemy ,nie glodujemy ,i nie obzywam go tak jak ty.