Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ma ktos takie marzenie

Polecane posty

Gość gośćbledny
Wadi a jak ci minol ten wekiend w koncu,bylas sama co z dzieckiem jest w wieku szkolnym?

Gość gośćbledny
Wad niewiem czy wapada siezapytac ale jak je masz bylas zonsts? Jestes rozwodko czy tak jakos jako panna? Mnie to srednio obchodzi jeslibtere jestes wolna i chcialsbys zw szczesliwej rodziny ale ja jestem tr katolivki chodze do kosc spowiedzi bylby tr problem musi?!!

Gość gośćblefny
Myslisz ze z moimi poglodami moglibysmy stwozyc ten zw ja inaczej chyba bym nieumial tszymam tych zasad epojonych pszez wychowanie ale dosc narazie otym pewnje chcesz juz sirpolozyc jutro masz bogaty rozklad zajec pewnje w zw z tym zeiedzaniem?! Zycze ci cieplej poduchy ja bede myslal o tobje jakbys lezala juz obok moze pszet zasniecirm pomyslidz pofobnie?!!

kiedyś uprawiałem seks z modelką po pokazie sukni ślubnych - miało to pewną mistyczną moc ale nie było idealnie przez to, że ona ciągle się bała, że uszkodzimy drogą suknię a musiała ją oddać po pokazie w nienaruszonym stanie.

Gość gość
Czy tylko ja to zauważyłem, czy naprawdę większość piszących tu osób to dyslektycy / dyslektyczki, czy może wręcz ludzie nieźle upośledzeni?