Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wy naprawde tak dobrze zarabiacie

Polecane posty

Gość gość

jak tutaj piszecie ?

Gość gość
kłamią w żywe oczy a potem do kościoła spowiedź co niedziele, katolikom nie można wierzyć

Gość gość
Jestem ciekaw czy to ma pokrycie z rzeczywistością.

Gość wyspowiadane grzechy
wystarczy w niedziele podjechać pod dowolny kościół aby zobaczyć ilu kłamców z niego wychodzi

Gość gość
Najbardziej chciwi są ci którym nie brakuje. To są pazerni i bezczelni ludzie na tyle że kradną biednym dzieciom srajtasme po kryjomu. Kurwa gdzie ja żyję.

Gość gość
Roznie ludzie zarabiaja, czesci z nich nie poznasz ze maja kase bo sie z tym nie obnosza. Znam wielu z tzw. "klasy sredniej", z zarobkami ok. 8-12tys.netto i wcale po nich tego nie widac, bo to iteligentni ludzie, a znam tez biedniejszych i bogatszych glupkow ktorzy sie dorobili na przekretach albo dostali od bogatego tatusia firme i im sloma z butow wystaje od zawsze i uwielbiaja zycie na pokaz.

Gość gość
Jestem bezrobotna i nie ukrywam tego.

Gość gość
bezrobotna z wyboru? bo już dawno w tym kraju roboty nie brakuje, nie ma pracy dla ludzi z twoim wykształceniem?

Gość gość
Dokładnie. Nie będe niewolnicą systemu.

Gość matrix jest tu
prawda, praca to niewolnictwo, każdy mądry to wie

Gość gość
Pracuję i zarabiam na rękę 4700 a do tego premia kwartalna w takiej samej wysokości.

Gość gość
Dobrze to znaczy ile? To zależy tez od miasta, koszty utrzymania są różne wiec****ensje. Gdzieś może 4000 być dużo

Gość gość
Ja zarabiam minimalną krajową.

Gość gość
Ja zarabiam 7.200 na rękę i to mi wystarczy, bo u nas w pl wszystko jest bajecznie tanie. Mąż ma 8.800/mc i przy tych niskich cenach jakie mamy w pl musi nam to wystarczyć. No i odkładamy 4.000/mc, bo właściwie wszystko już mamy. Dom mamy, dwa auta też, najnowszy tv, wakacje trzy razy w roku ale tylko dwójkę dzieci.

Gość gość
Ja mam stała pensje, 4500, czasem minimalnie mniej lub więcej. Maz prowadzi dwie firmy, jego dochody są różne. Od kilku do ponad 25 000. Z tym ze to juz maks. Bywa ze po kilka miesięcy z rzędu wyciągnie niecałe 10 000, zależy. Czy dużo czy malo? Jak dla mnie mamy dużo, żyjemy normalnie bez zastanawiania się o to czy mamy na cos czy nie. Mam komfort wiec dla mnie to dużo. Zależy jakie kto ma oczekiwania i potrzeby.

Gość gość
Dodam ze oboje pracujemy dużo bo 6 dni w tygodniu...widujemy sie rano i wieczorem. Każde lubi co robi wiec bólu nie ma. Żyjemy we dwoje, dzieci nie mamy i nie planujemy

Gość gość
Chyba osiem kafli zarabiasz w twoich marzeniach. Uczciwie to ty tyle nie zarobisz.

to sciema , nikt tak duzo nie zarabia poza branza IT. We Wroclawiu w korpo max 5-6 tys na reke, stawki optymale do 3.5-4 tys na reke do 3 tysiecy na kasach, w sklepach , kelnerzey itd. We Wroclawiu sa podobno wysokie zarobki i tak sie przedstawiaja

Gość gość
mazowieckie ma najwyzsze zarobki, sredni szczebel kierowniczy spokojnie 10-12 tys. na czysto, dyrektorski ok. 15-25 tys. mowa o duzych miedzynarodowych korpo.

Gość gość
''Dobrze'' jest tu względne. Prowadzę własną firmę i kasuję ok.12tys/mc + za dodatkowe zlecenia. I, niestety, wciąż na realizację planów mi nie starcza, także... zależy.

dokladnie wzglednie... Ja uwazam ze wyplata 4-5 tys daje mozliwosc godnego zycia w duzym miesice, mieszkania na kredyt itp. 3-4 tys mam ja i nie placze

Gość gość
Ja ok 3000 € netto maz 3 razy wiecej mieszkamy w DE

Gość gość
Polska to kraj bogaczy i zadowolonych ludzi !