Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciagle porownuje sie z innymi kobietami..

Polecane posty

Gość gość

Czasem juz fiksuje..nie moge zaakceptowac siebie..wszystko zaczelo sie od tego jak pewien chlopak odrzucil mnie. Obiektywnie patrzac nic ze mna nie jest nie tak..mam powodzenie u facetow, niektorzy mowia ze wygladam jak lalka..mam tez sporo roznych pasji i jestem po studiach...a jednak poznam jakas ciekawa ladna kobiete, zobacze gdzies w internecie modelke czy to piosenkarke I wpadam w dol, czuje sie wtedy beznadziejnie..taki stan trwa juz jakis 3 rok nie wiem jak mam sobie pomoc..

Gość gość
Porównuj się do tych pokrzywdzonych przez los i obiektywnie brzydkich.

Gość gość
Chociaz wiem ze jeszcze musze sporo popracowac nad soba..stale sie rozwijam czyms zajmuje a jednak przychodza momenty ze mam wrazenie ze cokolwiek bym zrobila to bedzie za malo..przychodza momenty ze czuje wrecz wstret do siebie:((

Gość gość
Nie wiem co jest ze mna xzasem jestem zadowolona z siebie bardzo I ciesze sie ze jestem wlasnie soba mam ciekawe zycie tyle ciekawych zainteresowan ktore wypelniaja moje zycia.. a czasem wlasnie znajdzie sie ktos i sama nie wiem..

Gość gość
Tak to jest jak się uzależnia swoją wartość od opinii innych. Zwłaszcza facetów. Kogo to obchodzi tak naprawdę co oni mają do powiedzenia? Ogarnij się. Ktoś komuś nie pasuje to go odrzuca. Proste. Ty też byś tak zrobiła.

Gość gość
Niby tak ale to juz nie chodzi o niego teraz.. chociaz fakt m am wrazenie ze tamto wydarzebis skopalo moje poczucie wartosci totalnie..nie wien co mam pisac tu nie mam sily nawet sie sprzeczac czy cos udowadniac..

Gość gość
Narcyzm i poszukiwanie akceptacji czy brak poczucia wlasnej wartości, że twoje samopoczucie jest uzalenione od opinii innych?

Gość gość
Nie jest. Ja sama jestem niezadowolona z siebie choc obiektywnie moglabym.. Nie chodzi juz o niego..

Gość gość
I nie rzucaj mi tu prosze jakimis frazesami psychologicznymi..niewazne

Gość gość
Jeśli nieważne to na chuj ten temat?

Gość gość
Odechcialo mi sie juz.

Gość gość
Tak mi się nie chce tak bardzo nie chce lecz kiedyś jeszcze będę sexy haha. Obiecuję sobie szczerze :D

Gość DKL
Ja tez kiedys odrzucałem dziewczyny z zupelnie błachych powodów, małostkowych (np, zbyt długie włoski na rękach, odrosty po farbie, lubi zespół ktorego ja nie trawię, za krótkie rzęsy). Nie mowiłem im tego, ale pewnie poczuły sie dziwnie i pozostawione pełne domysłów dlaczego. Jak człowiek jest młody i głupi, to mysli, ze swiat jest taki piekny jak na obrazkach, a rzeczywistosc pokazuje co innego. Niestety do tego trzeba czasu aby dorosnąć i zrozumieć.