Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonim4u

Dziewczyna zaczęła się przyjaźnic z byłym

Polecane posty

Gość Anonim4u

Witam chciałbym wam opowiedzieć historie z moją dziewczyną.. A więc tak od początku, byłem że swoją dziewczyną ponad 1,5 roku i w pewnym momencie zaczęło się coś pieprzyc, niechciala się spotykać i wgl zaczęła mnie olewac. Pewnego dnia jak się spotkaliśmy ona cały czas z kimś pisałaz pomyślałem że koleżanka pewnie jak zawsze, ale wtedy było inaczej bo nagle zadzwonił do niej tel i ona odeszła i z kimś rozmawiała dość długo. Pomyślałem nic takiego ale jak wróciła i pow że musi iść bo siostra ma do niej przyjechac... Pow że spoko no i poszła po jakiiś 2/3 godz miałem zamiar do niej jechać, ale wyszło tak że spotkałem ja z jakimś chłopakiem... Odjechalem żeby mnie nie zobaczyła i potem pow jej z kim była i wgl i ona pow że dalej tak nie może być, ona chce przerwę. Zrobilismy tak jak chciała po 2 dniach napisała mi że chce się spotkać, no i wtedy zerwała że mną i poszła do niego... Niestety poszła do takiego chłopaka co się każda bawi i tyle.. Olałem to wszystko i po około 4/5 miesiącach ona zaczęła pisać do mnie i wgl chciała się spotkać, zgodziłem się i na spotkaniu zaczęła mi mówić że żałuję co zrobiła i że mnie dalej kocha i wgl chce tak jak kiedyś. Na początku myślałem że to żart ale dało mi dmto do myślenia parę dni później zaczęliśmy się spotykać i powoli wracalo to co było kiedyś. Przestała z tamtym utrzymywać kontakt itp. Po około 5/6 miesiącach jsk już wróciliśmy do siebie, doszło do ostrej dość kłótni i pow o dwa słowa za dużo i teraz tego żałuję :// lecz ona pow że chce przerwy nie daje rady tak i wgl, zgodziłem się na to i parę dni temu dow się że zaczęła gadać z swoim byłym chociaż mi obiecała i wgl że już nic zero... I wczoraj mi napisała że ona chcecsie z nim tylko przyjaźnic i wgl... Troszkę mnie to zdenerwował bo ona dobrze wie jaka była sytuacja i wydaje mi się że robi to na złość... I teraz sam nw co mam zrobić z tym wszystkim :// doradzcie coś

Gość Anonim4u
To co zrobić olać ja i tyle??

Gość Anonim4u
Doradzicie coś??

Gość Anonim4u
ռa sքօҡօʝռɨɛ ...

Gość gość
Ale Ty jesteś głupi i nawny! Przecież ona wróciła do Ciebie bo po paru miesiącach tamten kopnął ja w d...e albo sie polapala ze to kobieciarz i ze nie jest jedyna, to sobie przypomniała o Tobie. Tamten znowu sie odezwał a ona w nim widac zakochana, nie chce z niego rezygnować, ciągnie ja do niego a Ciebie trzyma w zapasie, jakby znowu tamten dal jej popalic to zawsze zostanie z Toba bo jesteś ,,pewniejszym gruntem". Póki co będzie beztrosko lecieć na dwa fronty pod płaszczykiem ,,przyjazni" z nim hehe dobre sobie...nie badz frajerem, miej honor i pogoń ją! Niech wraca do swojego casanowy. I pisze to jako kobieta.

Gość gość
Może to on inicjuje z nią kontakt. Nie wiń dziewczyny. Porozmawiaj z nią o tym. Nie przekreślaj wszystkiego.

Gość Anonim4u
Ona z nim zerwała bo on jest jakiś poj.... Zakazywał jej wychodzić wszędzie i wgl debil jakiś... Dziś z nią pogadac mam

Gość Anonim4u
I po spotkaniu wiem tyle ze ona chce z nim się przyjaźnić ;//a z nami przerwa za to ze przesadzilem niby xddd

Gość gość
,,przyjaźnić" z byłym haha dobre :D ona chce lecieć na dwa fronty, Ciebie ma w rezerwie jakby z tamtym nie wypalilo bo były to niepewny grunt. Nie rozumiesz tego? Już samo to ze kiedys odeszła od Ciebie do niego powinno ja całkiem lezekreslic w Twoich oczach! Ona wciąż go kocha. Miej jaja i zakończ to, nie bądź frajerem!

Gość gość
Przekreslic*