Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monolka1991

seria Speed Blond opinie

Polecane posty

Gość monolka1991

Hej, mam blond włosy, które ostatnio trochę ucierpiały na kolorze i zrobiły się żółte. Czytałam, ze dobra jest seria speed blond z inoaru. Podobno ochładza odcien i fajnie nawilża co w przypadku produktów tonujących jest rzadkością . Używałyście tego kosmetyku?Faktycznie jest taki dobry? chce jak najszybciej odświeżyć kolor włosów, a ponoć wystarczą 2 minuty i kolor jest mocno chłodny.

Gość brunetgirl
ehh, właśnie dlatego obawiam się przefarbować włosy na blond. te żółte refleksy to chyba zmora blondynek:(

Gość gość
Wiesz co, moja kolezanka uzywa speed blondu i testowalm ten kosmetyk razem z nia. w zestawie masz szampon i odzywke. oba produkty maja taki atramentowy ciemny kolor, odzywka jest dosc gesta, nie trzeba duzo jej nakladac. kolezanka trzymala ją na wlosach jakies 5 minut, zeby za bardzo nie ochlodzic koloru. po zmyciu osuszeniu wlosy mialy ladny swiezy kolor. tych zoltych odcieni nie bylo, kolor fajnie schlodzony. reasumujac, kosmetyk dziala :)

Gość cisow08
używam 2 razy w miesiącu i polecam. zwłaszcza wiosną latem moje włosy wariują i robi mi się żółty kolor, a nie będę też co chwilę latać do fryzjera :P odżywka dobrze tonuje kolor, dodaje mu zimnej barwy. całość tworzy naturalny kolorek :)

Gość monolka1991
dzieki, w takim raziezamawiam, bo musze jakos zadbac o wlosy na wakacje ;)

Gość anonimus90
a co polecacie z takich typowo pielęgnacyjnych kosmetyków po rozjaśnianiu, które są suche?? zaczęła się wiosna lato i mam jakieś szorstkie włosy, matowe. przestałam je rozjasniać, ale to niewiele pomogło.

Gość nutka25
To tez sprawdz inoar. Ja lubie ich serie photoshop, bo pomaga przy zniszczonych wlosach i co wazniejsze, efekty sa szybko widoczne. Nie rozjasnialam swoich, ale farbowalam, wiec doskonale cie rozumiem :)

Gość borowka21
Mam z tej marki kosmetyki do wlosow kreconych- Divine curls. I rowniez jestem zadowolona. W koncu kupilam cos, co naprawde dziala i pozwala mi z latwoscia rozczesac wlosy po myciu, a i skret jakis lepsszy jest po tej odżwyce ;)

Gość kawoszka93
Z divine curls to widzialam, ze teraz jeszcze jest w sprzedaży żel do kreconych wlosow. Chyba sobie kupie, bo nie zawsze mam czas na nakladanie odzywki, a ten żel tez potrafi nawilzyc i ulozyc wloski.