Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o baby shower?

Polecane posty

Gość gość

Tak szczerze

Gość gość
Głupota dla przygłupich i leniwych mamusiek-utrzymanek, które nie mają co robić z kasą od męża, to przewalają ją na imprezki, na które spraszają kolejne mamusie-utrzymanki, by razem piszczeć nad laktatorem do piersi, lub bucikami.

Gość gość
17.44 widać że nigdy nie byłaś na takiej imprezie. Organizuje ja nie przyszła matka, tylko siostra/przyjaciółki DLA przyszłej matki

Gość gość
Nie. W Polsce istnieje zwyczaj, że po narodzinach dziecka znajomi, przyjaciele, rodzina przychodzą odwiedzić malca. Przynoszą prezenty lub wkłada się banknoty pod podusie dziecka.

Gość gość
Sympatyczna tradycja (owszem - nie nasza, ale czemu to przeszkadza?). Mnie organizowała go siostra, fajnie było spotkać się w babski gronie, jeszcze na luzie i bez stresu. Po porodzie nie byłam w nastroju i w formie, aby przyjmować gości, a z pewnością nie kilku jednocześnie. No i mając dziecko nie było to już takie proste "organizacyjnie". A na baby shower mogłyśmy sobie posiedzieć i poplotkować, dziewczyny piły winko i generalnie było bardzo wesoło i sympatycznie. Jak dla mnie to był trochę taki "wieczór panieńskipanienski" :)

Gość gość
Impreza na siłę żeby poczuć się jak bohaterka filmu amerykańskiego.

Gość gość
To jest super! Można plotokować, kupić jakieś ładne rzeczy, no i mama jest jeszcze "na chodzie". Potem to już generalnie do dzieci to raczej nie lubię przychodzić. Mój mąż mówi, że to tylko kolejna okazja do wydania pieniędzy, no ale przecież po coś on zarabia w końcu ;)

Gość gość
20.50 i co, to niby takie fajne jest jak kilka dni po urodzrniu dziecka zwala ci się na chatę rodzina i przyjaciele razem ze swoimi bakteriami, serio? Ja miałam baby shower i było super, w spokoju posiedzialam z przyjaciółkami i się nacieszylam tym babskim towarzystwem, bo po porodzie nie było na to czasu ani sily

Gość gość
beznadziejna moda, stare baby a głupie...

Gość gość
22.34 - dokładnie tak samo uważam :) I dlatego też właśnie miałam baby shower (zresztą pisałam powyżej).

Gość gość
Wymysl (h)amerykanskich "naukowcow". Durnota jak walentynki i halołiny.