Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MłodaAmbitna

Czy 13cm na anal to dużo? Jestem kobietą jak coś

Polecane posty

Gość MłodaAmbitna

Bo mój partner ma 13, ja uwielbiam anal i mój facet potrafi mnie zadowolić, ale mam cały czas uczucie niedosytu. Że, zmieściłabym większego. Jak oceniacie, 13 cm jak wchodzi cały to dużo czy mało? Wiem że dużo kobiet nawet analu nie uprawia, ale mi się spodobał. I nie wiem czy mam prawo chcieć więcej niż 13 czy powinnam być zadowolona. Doradzicie mi, Panie, tudzież może Panowie? :-)

Gość gość
Cóż. Nie chcę zabrzmieć złośliwie, ale jeśli masz niedosyt to go prędzej czy później zaspokoisz. Możesz to zrobić na trzy sposoby: 1. Dildo (twój facet nie musi wiedzieć) 2. Nowy facet 20+cm :D 3. Jeśli nie masz możliwości by zakupić dildo, to ja polecam jakieś domowe sposoby na zaspokojenie się. Jakiś długi przedmiot. Miotła może? Ale nie wiem czy to zdrowe w sensie czy sobie czegos miotla nie uszkodzisz wiec niech to ktos jeszcze potwierdzi. Pozdrawiam :)

Gość gość
Jak jesteś dobrze tam nawilżona czy tam mokra (ślina, wazelina lub inne), to 20cm robi różnicę sporą. Ale będzie bolało ;) Twój pierwszy anal też zapewne bolał bo to trochę jak z przebiciem błony dziewicznej. Rozdziewiczenie analne :P Spróbuj 15cm :)

Gość gość
Duzo

Gość gość
Mało.

Gość gość6666
Zadaj sobie pytanie czy jesteś z tym kolesiem czy z penisem. Bo to chyba jest zasadnicze pytanie.

Gość MłodaAmbitna
Rany, chyba wiadomo że zdrada nie wchodzi w grę. Kocham go i na żadnego innego bym go nie zamieniła. Po prostu pytam ;)

Gość gość
Jesli masz mało wsadz sobie coś wiekszego ti zalezy od ciebie na co nasz ochotę ja też bardzo lubię zabawy z dupcią i anal muszę mieć przy kazdym seksie a po za tym robimy jeszcze inne rzeczy mnie miesci się np całe 33 cm dildo lubię też fistig analny przy ktorym mam bardzo dużo przyjembosci