Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od którego tygodnia było u was widać ciążę?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie ja jestem w 20 tc obcislej bluzki juz nie ubiorę nosze luzniejsze i narazie nikt jeszcze nie zauważył

Gość gość
Gdzieś 23-25 tydzień wtedy nagle wyskoczył brzuszek. Miałam malutki do końca z czego bardzo się ciesze. Mało do zrzucenia, rozstępów 0.

Gość gość
Ja ogólnie mało tyje, wagowo coś tam widać ale po ubraniach nie, chodzę w tych samych co przed ciążą cały czas. Jednak brzuszek szybko miałam, może nie taki, że ktoś by powiedział, że w ciąży ale jakbym może się spasła dosyć na brzuchu. Teraz mam 15 tydzień i zaczynają zauważać, a w nie obcisłych bluzkach to już dużo wcześniej nie chodzę bo prawie od razu byłam większa wokoło brzuszka

Gość gość
W 25tc było coś widać. Ale miałam mały brzuch i pod koniec ciąży a dużo przytyłam.

Gość gość
Tak już ze wszyscy widzieli to dopiero po 30 tc w obu ciążach :D Ale mega bystrzachy nieliczne ;) widziały już ok. 15 tc, choć nie wiem po czym ;)

Gość gość
Ok 16-18tc. Teraz mam 33tc i brzuch meega

Gość gość
W pierwszej ciąży osoby "z zewnątrz" mogły zauważyć od około 20tygodnia, ja sama widzialam brzuszej od 12-13, choc ciuchy nosiłam te same co przed ciążą. Teraz 2 ciąża i jestwm w 16tyg i juz widoczny brzuszek dla otoczenia. Ja widzialam juz w 8 tygodniu. Mówią, ze w 2 ciąży to normalne, ze brzuch "szybciej widac"