Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chciana i nie planowana trzecia ciąża

Polecane posty

Gość gość

Niestety zaszłam w ciążę 7 miesięcy po porodzie. Jestem załamana. Uzywalismy prezerwatyw. Wpadlam jak nastolatka a mam juz dwojkę dzieci i wiecec nie planowałam. Nie mogę nawet patrzec na brzuchy. Noce mam nieprzespane i jestem wykończona,placzliwa. I nikt mi nie współczuję i nie dziwię się. Dziwnie to wyglada jakby to bylo zaplanowane dziecko a nie jest. Nikomu z otoczenia nie mówię tylko rodzina najbliższa wie i przerwacają oczami nie wiedzą czy współczuć czy juz zupełnie zwariowalam. Nie wyobrażam sobie tego , nie dam rady z trójką ledwo ogarniam dwojkę.prosze o radę mamusie w podobnej sytuacji

Gość gość
Ile ma najstarsze dziecko? Ja jestem w podobnej sytuacji. Tyle, że dzieci starsze. Dwóch synów 6 i 7lat. Nie wiem kto ma gorzej? Ja która już odpoczela od pampersow i teraz będę do tego wszystkiego wracać czy Ty, która nadal w tym siedzi i wszystko dla nowego dziecka masz. Ja musialam zakupić wszystko od a do z. Od pieluszki, po wózek. Za tydzien mam termin i powiem Ci szczerze, że tak jak na początku byłam mega załamana tak teraz nie wyobrażam sobie aby było inaczej. Będzie córeczka i czekam na nią z niecierpliwością. Ludzie mają na prawdę poważniejsze problemy niż takie jak te Nasze :)

Gość gość
Moja mama miała nas trójkę rok po roku i zawsze mówiła, że początkowo było ciężko, ale potem super. Wychowalismy się razem. Dzieciństwo wspominam z łezka w oku. Było cudownie :) Dogadywalismy i dogadujemy się nadal rewelacyjnie.

Gość gość
Słowacja

Gość gość
Ja mam 12 letnia corke i kilkumiesiecznego syna, to dopiero hard wpadka:] ale maluszek jest kochany. Jedyne co mialam po corce to dwa kocyki, w tym jeden rozowy.. 14:04 powiedz ze teraz corka?! Latwego rozwiazania.

Gość gość
Dasz rade

Gość gość
Nawet nie wiesz jak ranisz to dziecko, jest w brzuchu rośnie a Ty po jakimś forum piszesz,że NIE CHCIANE. W ryj bym Ci dała... Serio! Szkoda dziecka.

Gość gość
W ryj daj sobie ;) kobita wpadła i się martwi o przyszłość a to normalny odruch. Więc możesz iść do łazienki o dać sobie z liścia :)

Gość gość
21.28 popieram

Gość gość
21:14 tak! Córka :) Autorko to co odczuwasz teraz minie. Przyjdzie szczęście i radość

Gość gość
21:28 nie zamierzam, za 15 lat napisze na forum że jej dziecko takie a takie,że sobie nie radzi z nim a dlaczego? Bo jak było jeszcze w brzuchu to mamusia je odrzuciła i pisała na forum etc.