Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do singielek czy dziwnie czujecie się jak przychodzicie w gości same?

Polecane posty

Gość gość

Np. do rodziny na święta albo inne okazje lub do znajomych, kiedy np. wasze siostry, kuzynki czy koleżanki itd. przychodzą z facetem? Tylko tak szczerze

Gość gość
up

Gość gość
Nie, bo nie uzalezniam mojego poczucia wartosci od posiadania faceta. Czemu pytasz?

do rodziny to nigdy się inaczej nie czuję, u znajomych czasem, jeśli są to nieodpowiedni dla mnie ludzie.

Gość gość
Tak z ciekawosci pytam bo ja czasem sie wlasnie dziwnie czuje, jak jakas stara panna czy ktos taki... I jestem ciekawa czy ktos ma podobnie ;) tez nie uzalezniam swojego poczucia wartosci od tego, ale kazdy jakby teraz "wymaga" ze powinno sie w wieku 30 lat kogos miec

Gość gość
Wiem że będą pytania niby żartem czemu sama i czy może z kimś poznać :( na szczęście rzadko chodzę.

Gość gość
Wole byc sama niz z jakims debilem, byleby byl :) to ja moze zadam pytanie: czy wy sie nigdy nie wsydzicie za meza/druga polowke, kiedy rodzina go nienawidzi?

Gość gość
Bo jest chamem, nieuklada sie wam, lub jest burakiem co malo zarabia? Albo je jak swinia? Pekacie z dumy???? Zawsze mnie to ciekawilo, jak wam nie wstyd?

Gość gość
Ja jak byłam singielką to starałam się mieć gdzieś ich zdanie, ale ciagłe życzenia na świeta zebym kogos poznała, albo pytania kiedy kogos poznam sprawialy,ze troche dziwnie sie czulam, jak ktos gorszy

ja zawsze unikalam miejsc gdzie mialoby mi to przeszkadzac.... Zmienilam towarzystwo tylko na takie w ktorym sie czuje komfortowo. Polecam