Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uciekam przed kobietami bo się ich boje

Polecane posty

Gość gość

Nie polecam mieć z nimi kontaktu

Gość gość
Mało ty znowu tu? Myślalam że ja tu jestem głównym cieciem ale widzę że to miano przypisane jest facetom tutaj.

Ja tu jestem zawsze. Jeszcze zanim pojawili się goście. Raz na 8 lat wychodzę, porywam dziewice i znikam na kolejne 8. Tyle, że dziewice, że tak powiem, wyszły:o

Gość gość
Nie mogę wyjść na dwór bo jest zbyt duże skupisko kobiet muszę czekać aż wybije północ

Gość gość
To se poszukasz z 8 lat. Chociaż w sumie pełno tu takich nawet po 30 i dalej. Bierz.

20:21 - ale na dworze masz szansę przebić się do swoich. A tu są same kobiety. Nawet ja jestem kobietą. Wiesz, co to oznacza?

Gość gość
te tematy są też Twoje.. :O

Gość gość
Skrzywdziły mnie

„pełno tu takich nawet po 30 i dalej. Bierz” x Ta, pełno. Najpierw każda mówi „nie jestem taka jak inne”, a potem się okazuje, że dvpa jest, cycki są, pipa też. I weź tak z każdą, kolacyjka, wino, na drugi dzień baniak rypie jak cholera, No dramat. Kiedyś był taki koleś, Szevczyk Dratevka, myślałem że mnie uwolni, ale sukinsyn powiedział, że zmienia płeć i też chce być dziewicą:o No i poszedł w następnej turze, do tej pory mi się po nim odbija:o

Gość gość
malostanowczy nie podniecaj sie odnooslam siw do autora a nie do ciebie paranoiku. Autorze, a moze masz to na co sobie zasluzyles?

Gość gość
Nie zasłużyłem bo byłem miły, sympatyczny dla kobiet

Gość gość
Ty tak uwazasz,ciekawe co na to konkretne kobiety ;)

Gość gość
Traktują mnie źle bo jestem brzydki

Gość gość
hahaha :)

Gość gość
Z czego się śmiejesz

Gość gość
Byłem też świadkiem jak szydziły z faceta chorego na raka podłe żmije

" Raz na 8 lat wychodzę, porywam dziewice i znikam na kolejne 8. Tyle, że dziewice, że tak powiem, wyszłypechowiec.gif" x hahaha :) x Wiem, że taki substytut nie dorasta do dziewiczych pięt, ale wiesz, czasem trzeba dać szansę, więc tak myślę głośno, udaję burzę mózgów, szkicuję plan, i słuchaj - może jakieś niestare amatorki kawy? Nie na osiem lat oczywiście, bo nie wiadomo, czy kafeteria dożyje, ale na 8 minut? czy 8 godzin bez kafe tez byś dał radę? ;)

Gość gośćchuflada
ten jakie elaboraty skrobie borze...

Zaczynam bardzo nerwowo reagować na hasło „kawa”, nie wiem czemu kojarzy mi się z koniecznością wyjścia z domu... Swoją drogą czy to nie jest przypadek, że umówiłem się za 9 lat, a co 8 lat się pojawiam?;)

Gość gość
Jesteś INCEL? Jesteś wyznawcą lookismu? Tylko nie wrzucaj filmu na YT jak rozjeżdżasz wszystkie te żałosne kobiety, które na ciebie nie zasługiwały :]

Gość gość
Już tępa dzida ze mnie szydzi

Gość gość
Dla was też będę chamski tak jak wy do mnie przez całe swoje życie

„ten jakie elaboraty skrobie borze...” x Jakoś w ogóle nie jestem zdziwiony, że masz trudności z czytaniem. Menu w McDonald’s ogarniasz?

Gość gość
Nie jestem Incel

Gość gość
Ale piszesz jak typowy Incel. Te narcyzy co nagrywali swoje manifesty, wrzucali na YT a potem robili odsiecz na miescie pisali tak jak ty.

Gość gość
Pierwszy raz słyszę

"Zaczynam bardzo nerwowo reagować na hasło „kawa”, nie wiem czemu kojarzy mi się z koniecznością wyjścia z domu... - oj biedaku, kawa Ci za skórę zaszła, czy co? Swoją drogą czy to nie jest przypadek, że umówiłem się za 9 lat, - tak, na pewno czysty przypadek! odetchnij i możesz dziś zasnąć bez tabletek nasennych, melatoniny i whisky! a co 8 lat się pojawiam? - a nie trzeba zmienić na czas przeszły? bo wiesz, przywiązanie potrafi eskalować, i nie wiem, czy zwróciłeś uwagę na moje ósemkowe propozycje czasowe. Nie wydają Ci się takie bardziej przystępne "na dzień dzisiejszy"?