Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najpierw chciała spotkanie a teraz się nie odzywa

Polecane posty

Gość gość
Autorze, olej kretynkę i tyle. Zainteresowana kobieta nie bawi się w gierki z gimnazjum.

Gość gość
gość dziś Autorze, olej kretynkę i tyle. Zainteresowana kobieta nie bawi się w gierki z gimnazjum. x jedyny mądry wśród tej dzieciarni.

Gość dlugowlosa   na szpilkach
Ja, chociaz niewiele wiem o Twoim silniku ,znalam kiedys kolezanke kolegi ojca z silnikiem w zlym swietle ,niestety silnik sie spalil i sie rozwiedli :( ale jest dla Ciebie nadzieja (ponoc zdycha ostatnia) - zaloz temat na kafci ,tutaj jest duzo profesjonalnych doradcow ..

Gość zawsze szczery
ale on byl taki zainteresowany, czemu mi to zrobil? a wszyscy mowili, ze moj silnik jest taki atrakcyjny.... ktos jeszcze sie wypowie? blagam

no tak, same kpiny, zarty, a ja cierpie, on nie jest takim zwyklym silnikiem, wzbudza od razu olbrzymia czulosc, wzruszenie, no milosc po prostu, ale do tego trzeba miec w sobie odrobine wrazliwosci, nie jak ten cham co nie zadzwonil!

Gość gość
rzygać mi się chcę jak was czytam, widać że nie macie swojego życia, tylko rzucacie jakimiś prymitywnimi żartami , nawet współczucia to nie wzbudza, jedynie obrzydzenie.

dziekuje! jestes kochany... przy okazji to mam baaaardzo fajny silnik do jachtu....moze ktos jest zainteresowany? :-)

A to dziad! Już wiem, załóż fejkowe konto, ściągnij z neta zdjęcie silnika po tuningu, trochę popraw w programie graficznym (tylko bez przesady, bo sie miże może skapnąć) i zagadaj do niego. Napisz coś w stylu, że koleżanka pokazała Ci jego profil, faceci to głupki i to łykają bez mydła. I pisz koniecznie co i jak!

13:43 - o, już się pokazał jakiś facecik bez własnego życia, wszędzie go pełno, na chwilę tylko zaglądam, a ten ciągle tu siedzi, weź człowieku odejdź od tego komputera, bo normalnie żal Cię czytać.

Trzymamy kciuki i nie przejmuj się tym co piszą inni, w ogóle bez empatii to dzisiejsze społeczeństwo. Jak by mój kupiec tak zrobił to normalnie bym mu ryj kulturalnie obił:o

Gość gość
Mało_stanowczy dziś 13:43 - o, już się pokazał jakiś facecik bez własnego życia, wszędzie go pełno, na chwilę tylko zaglądam, a ten ciągle tu siedzi, weź człowieku odejdź od tego komputera, bo normalnie żal Cię czytać. x ja nie pisze jakiś tandetnych tekstów , i nie naśmiewam się z innych w przeciwieństwie do ciebie. A widać kto nie ma życia...

Gość dlugowlosa   na szpilkach
"normalnie bym mu ryj kulturalnie obił " Ale w rekawiczkach czy bez ? :D

„ja nie pisze jakiś tandetnych tekstów , i nie naśmiewam się z innych w przeciwieństwie do ciebie” x Nie byłbym sobą - „jakiCHś”. Naśmiewam się tylko z głąbów. Może to nieelegancko, ale „jaki pan, taki kram”. Poważne, ale i mniej poważne problemy traktuję poważnie. xxx „A widać kto nie ma życia...” x Autor tematu?

Gość Maryyyś
Jak dziad zadzwoni, to nie odbieraj! Tak ze 3 dni. Będzie Cię błagal o ten silnik!! ;))) Ja tam wierze w Twoj silnik ale... jachtu nie mam ;))

Gość dlugowlosa  na szpilkach
"Oczywiście, że w rękawiczkach. I z pejczem " Prawidlowo ! :D

Zabieram kiece i lece ..Uraziles moje uczucia :D

Gość Maryyyś
;)) Tez pozdrawiam. Wracam do pracy :(

Moja bakista ma bogate wnetrzne I zlozona osobowosc ;) a o Twoim silniku wciaz malo wiemy ,jestes zbyt malomowny..