Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wygląda i kim jest z zawodu mało stanowczy. Wpisujcie swoje propozycje.

Polecane posty

Gość Maryyyś
Oni robią specjalizacje na "stopnie" chyba. Dobra, jutro zgłębie temat. Doktorat to ja mogę zrobić. Tylko na plaster mi on???

Gość Maryyyś
No jakby chciał się spełniać jako nauczyciel akademicki, to może nie na plaster... Jak dobry to może byłoby więcej sensownych lekarzy, nie czestujacych fraza "wszystko dobrze, tylko się pani nie denerwuje". Od razu się denerwuje grrr.... ;))

Gość Maryyyś
A tymczasem jako kobieta tylko z mgr w PL poleze w objęcia Morfeusza juz, cza zap... na etacie jutro, dziś znaczy ;))

Gość Inteligentna Jagna gość
Maryyys.. mnustwo lekarzy ma doktoraty... na drzwiach powinni miec tabliczke “doktor nauk medycznych”.. a malo stanowczy.. coz, malo stanowczy jest przede wszystkim malo stanowczy.. Ma ok 45lat (to jego chaslo “zyj szybko..” bylo bardzo popularne w latach jego mlodosci. Gowniarze wypisywali to na kazdym plocie I scianie:-) jest sam, bez zony czy dzieci (zonaci I dzieciaci nie maja tyle czasu na bzdury na kafe..). Zostawila go kobieta (zona?) jakis czas temu wiec teraz szaleje tu na kafe..

Gość gość inteligentna Jagna
Maryys, z magistrem powinnas wiedziec o tych lekarzach - znaczy ze jestes mgr z “nowego pokolenia”:-) Malo stanowczy jest za stary dla ciebie:-) . Boze, jak teraz daja tym dzieciakom mgr..?? Teraz mozna zrobic magistra ze specjalizacji ukladania dachowek.. albo szycia fartuszkow. Powaznie, na UJ jest wydzial tybetanistyki. Za moich czasow to sie nazywalo hobby

Gość gość Jagna
Malo stanowczy ma prace przy komputerze, wiec ta kafe to tak troche przy okazji, a ze nie ma prywatnego zycia zbyt rozwinietego, to go i wciagnelo:-)

Gość Maryyyś
Hmm... Takie właśnie mają te tabliczki - tam, gdzie biegam. Ale wnikliwa psychoanaliza ;)) On chyba raczej "śpi szybko" skoro ma tyle czasu ;))

Jadzia, kreatywność super, naprawdę jestem pod wrażeniem. Udało się bez wycieczek osobistych, co też mnie niejako poruszyło. Jeszcze coś o mojej pracy i wyglądzie zgodnie z koncepcją autora poproszę. Rozwiń skrzydła fantazji, w którymś temacie było czy mam rodzeństwo. Niepokoi mnie tylko Twoja pewność (może to przypadek), że jestem facetem. Wielokrotnie udowodniono, że jest odwrotnie, używam tych form, że tak powiem, wymiennie:)

Gość gość
A teraz napisz, że masz dysortografie:D. Jakie studia skonczylaś?

Gość Maryyyś
Błąd psychoanalityku. Ja tego mgr juz mam ponad 10 lat ;)) Czy ja się musze znać na wszystkim? Dobrze, że odrozniam plastik od poliwęglanu, to się mogę w pracy popisywac ;))

Gość gość
O mnie tu już zakładali i wystarczy:P Już nie bądź takim egoistą:D

Gość gość Jagna
Malo stanowczy, rozczarowujesz mnie - nie czytales Krzyzakow (to za twoich czasow byla lektura oboeiazkowa). Jagna to nie Jadwiga, Jagna to Agnieszka...

Gość gość
Ja zadalam pytanie Jagnie poza tym, a nie jakiejś Jadzi:D

Gość gość Jagna
Maryys, masz racje. Przesadzilam. Powinnam pamietac ze mialam kiedys kolezanke ktora robila doktorat na GC... tylko gazu nosnego nie miala podlaczonego... to byl LG..:-)

Gość gość
Jagna masz dysortografię, bo zastanawiają mnie te twoje byki.

Skoro tak sobie gadamy to kilka pytań: „jest sam, bez zony czy dzieci (zonaci I dzieciaci nie maja tyle czasu na bzdury na kafe..)Zostawila go kobieta (zona?) jakis czas temu wiec teraz szaleje tu na kafe..” x „Tyle”, czyli ile? Przy okazji -teraz ja podejrzewam, że masz małe dzieci (moze w wieku szkolnym). Jjesteś około 40, bo skąd byłyby pomysły na temat piosenki Róż Europy i raczej przyjęłaś, że jestem starszy od Ciebie. Jeśli faktycznie miałbym 45 lat, to moje dziecko/dzieci mogłoby mieć nawet 25, czyli nie wymagałyby jakiejś specjalnej troski i uwagi. Potencjalna żona może często wyjeżdżać, leżeć w szpitalu albo w grobie. Od razu odnośnie „pracy” Po czym odróżniasz wpis z komputera od wpisu z telefonu? Równie dobrze mogę być dróżnikiem, cieciem lub gościem w budce na autostradzie:) x Ale doceniam wkład, poważnie:)

„to za twoich czasow byla lektura oboeiazkowa). Jagna to nie Jadwiga, Jagna to Agnieszka...” x A może jakiś błąd w obliczeniach?:)

„O mnie tu już zakładali i wystarczyjezyk.gif Już nie bądź takim egoistąsmiech.gif” x O mnie w ostatnim czasie chyba 6 albo 7. Czekam na 15 i odpuszczę:)

Mały update - musisz mieć więcej niż 40 i 45. Trochę zmęczony jestem, że tak się usprawiedliwię. 50 góra 55 i wnuki? Zastanawiam się nad przyczyną tekstu o byciu zajętym dziećmi...

Gość gość
no nikt tak nie doceni chabilitacji jak nieuk który nie odroznia habitu od rehabilitanta :-) no to trza wznieśc toast za szkołą średnią w tvn tam jest mądrość życiowa muszę to zgłębić ehehe

Gość gość
Prawdopodobnie facet w przedziale 35-37. Średnio atrakcyjny. Po jakiejs zawodowce. Praca w domu przed kompem. Chyba że rzeczywiście jest niepełnosprawny to wtedy na rencie. Nie posiada jakiegoś wielkiego hobby ani pasji. Prowadzi siedzący tryb życia. Miskowaty. Średnio towarzyski. Doświadczenie z kobietami minimalne. Ot siedzi na babskim forum i udaje eksperta od kobiet.

Gość gość
To dlaczego zabraniasz mi zadawać pytania? Oops tylko jedno było, ty egoisto ty:D No i przypominam, że to publiczne forum i kazdy tu moze pisac co chce:D

3:14 - nie wiem która jest u Ciebie, ale nawet u mnie dopiero 10:14, chyba kolego trochę wcześnie dajesz w palnik;)

Gość gość
Gość nade mną też bykami wali po oczach:D Trzeba stąd wiać:D

Gość gość Jagna
Kurde, to naprawde z roz europy? Jak mi to umknelo?:-) co do dzieci, to mozesz miec racje, nasze pokolenie zaczynalo bardzo szybko, najlepiej od wpadek:-) na studiach malo kto uzywal prezerwatyw (to, musze przyznac, zmienilo sie na lepsze), wiec twoje moglyby juz byc dorosle..

gość 3:15 - ta od „analizy” Może wysil się ttrochę,Jagna przynajmniej z grubsza uzasadniała swoje decyzje, a Ty wyjrzałaś przez okno, zobaczyłaś ochroniarza i dorabiasz historię. Dam Ci góra 3/10 na zachętę.