Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierzycie tym, które mówią że nie wiedziały że ich facet ma żonę?

Polecane posty

Gość gość
Ja lubię żonatych, wiem czego się po nich spodziewać więc są łatwi w obsłudze :) Teraz też wyrwałam jednego takiego, straszne ciacho, seks niesamowity czego chcieć więcej? :D

Gość gość
19.53 widzę ze sporo sie wycierasz po krzakach i stacjach, dużo też wiesz o perwersjach. Bogate musisz mieć doświadczenie:) A to ze sraniem to taki banał, ktoś na pudelku coś napisał o Dubaju i zrobiło się modne pisanie o tej perwersji, myślałam ze jesteś oryginalniejsza, anie cudze rzeczy powtarzasz.

Gość gość
Ja lubię żonatych, wiem czego się po nich spodziewać więc są łatwi w obsłudze :) Teraz też wyrwałam jednego takiego, straszne ciacho, seks niesamowity czego chcieć więcej? :D

Gość gość
Dla mnie żonaty facet albo w związku jest totalnie aseksualny. Na samą myśl że wkladal żonie a teraz mi miałby wkladac chciałoby sie rzygac... Nie rozumiem kochanek. Takie kochanki maja jakies zaburzenia psychiczne jak dla mnie. Podobny typ kobiet jak te które idą do lozka z księdzem. Chora glowa i tyle. Ja musze miec faceta na własność a nie takiego co żonie wkłada a potem mi i tak na zmianę bleee

Gość gość
00:12 Dokładnie, zgadzam się. Chore.

Gość gość
18:31 są w naszym społeczeństwie psychopaci. Jest ich mnóstwo.Nieluczni mordują, znęcają się psychicznie w domu, w pracy itp.Jednsk jest wielu,którzy na pozostałe funkcjonuje normalnie.I ty jesteś psychopatka.Czytam twoje wypociny i się upewniam.Nie masz w sobie ani krzty honoru,ani krzty wstydu a przede wszystkim EMPATII.To co piszesz o czyjejś żonie,że ciebie to nie obchodzi,że jest obca itp. i to uprawnia cię do krzywdzenia jej?Do tego że jesteś z siebie dumna i masz czyste sumienie(zapomniałam że go nie masz):) Życzę ci żeby karma wróciła,a tak być może. Nie będziesz zawsze 20latka, a za męża wybierzesz sobie może taka sama szumowinę jak ty. Zobaczymy czy tak fajnie pisze się i myśli i odczuwa gdy to ty będziesz osoba która się krzywdzi,oszukuje,robi debila,drwi,wali po rogach. I tak,nigdy nie zdradzilam.Nienawidze zdrady i takich wyrachowanych mend jak ty. Gdybym kogoś poznała i ogarnęłaby mnie miłość pewnie mhlona z pożądaniem to rozwiodła bym się.Jakbym męża nie kochała tak samo.Nigdy nie chciałabym żeby mnie mąż oszukiwał dla swej wygody i miał i mnie i ja.Nie dla psa kiełbasa,zawsze mam być nr 1,albo wóz albo przewóz.A takie szmaciaka jak ty to podludzie nie kobiety

Gość gość
gość dziś Ulżyło ci?

Gość gość
gość dziś czytam ten twój post o psychopatach, pełen pogróżek i pogardy i taj się zastanawiam kto tu tak naprawde ma psychopatyczne zapędy... :D

Gość gość
Takich rzeczy nie da sie ukryc. Jak widze ladna kobiete to wiem, ze na 100% zajeta.

Gość gość
Zmarnowalas sobie zycie. 30latka to wciaz mlodosc, a wzielas sobie 50letniego pryka, dzieciatego, ktory jeszcze lata za babami. Albo desperacja albo poczucie kompletnego braku wlasnej wartosci. Jeszcze taka naiwna jestes. Na 7latke buli, a na wspolne dziecko juz nie. Skoro kasy nie wolasz, to widocznie stac Cie na pieluchy. Rada: sprawa o wysokie alimenty i wyprowadzka. A pozniej uroki samotnosci oraz samotne macierzynstwo. Wspolczuje. Wole wcale nie miec dzieci niz z jakims dziadem latajacym po klubach i panienkach.

Gość gość
gość dziś Zajęty to może być kibel.

Gość gość
8:37 zmień gadkę bo ciągle w tym samym, kiepskim tonie odpowiadasz. Nawet w internecie można o sobie trochę prawdy przeczytać, prawda? Naprawdę podobne tobie powinny przeżyć to samo co ty teraz serwujesz żonie tego kolesia,który cię obecnie bezemocjonalnie używa, tak jak używa się p****la do zwalenia konia. Gdyby przyszło mu wybierać kobietę dodatkowo do czegoś więcej niż tylko sex byłabyś daleko :) A przeciez można być sexbombą, wiele znaczyć w oczach mężczyzny, być przez Niego szanowaną i uwielbianą, mieć w nim lojalnego towarzysza nie tylko na super bzykanie i perwersje, ale do życia na co dzien. A ty się wycierasz cudzym facetem,jesteś tą drugą, bezużyteczna , tą zapchaj dziurę(dosłownie):)Gdzie twoja godność, poczucie wartości?Serio to cię satysfakcjonuje?Co zabawnego jest w tym, że ktoś cię płytko wykorzystuje i wewnętrznie myśli o tobie tylko w kategoriach szmaciska bez honoru, czyli jak ciśnie to można do tej dzięki zadzwonić,za darmo włożyć("jakby była jeszcze inna to bym skorzystał, no ale jest ta to na razie jakiś się na tej skupie")?Pomijam twą radość z robienia świństwa innej babie, bo to już się w żadnym schemacie nie mieści.Mysle że musisz być jakaś skrzywdzona z patologicznego domu z niskim poczuciem wartości, że w coś takiego wchodzisz?Może po prostu jesteś tak brzydka i nieatrakcyjna że nie umiesz sobie znaleźć wolnego,który cię zechce do pełnego związku i na sex i na rozmowę,wyjazdy, poznanie z rodziną i znajomymi....