Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pozwoliłybyście mężowi aby kąpał waszą 12 letnią córkę która ma połamane

Polecane posty

Gość gość

ręce z powodu wypadku na rowerze? Czy nie sądzicie że to pachnie trochę pedofilią?

Gość gość
Głupia jesteś, a jakby matki zabrakło to co? Opiekunkę musiałby nająć? Jeżeli dziewczynce to nie przeszkadza to nie widzę w tym nic złego, jeśli mała czuje się z tym nieswojo, a może ją umyć kobieta (mama, babcia) to oczywiście będzie to lepszy wybór.

Gość gość
OJP...

Gość gość
Lepiej niech chodzi brudna :D albo księdza zawołaj niech wykąpie, skoro rodzony ojciec dziecka to pedofil

Gość gość
Ja nie pozwoliłam, zadzwoniłam do mojego ojca, dziadek to co innego, pomaga mi ją przenieść do wanny i asytsuje mi przy jej myciu, mysle ze przed ojcem by sie bardziej wstydzila.

Gość gość
Teraz już jestem pewna. Prowo.

Gość gość
Zboczeńców nie brakuje. Przecież was namierzą po IP, nie boicie się ciągnąć wątku? Chcecie wizyty nieprzyjemnych panów i wyprowadzenia z domu w kajdankach?

Gość gość
Lepiiej matka..ale u znajomych ojciec myje sie z corka w majtkach poprostu

Gość gość
Znam przypadek gdzie to dziadek właśnie był pedofilem i molestował wnuczkę, więc nie ma reguły.

Gość gość
Lo matko teraz to wszędzie pedofilia mnie tato wychowywał sam od malenkosci i żyje a mam 40lat teraz to już nawet dziecka ojciec zobaczyć nago nie może bo od razu pedofil żałosne a ty autorko lecz się na leb

Gość gość
szczerze to w ogole nie wypbrazam sobie czegos takiego,ze kąpanie dziecka przez ktorekolwiek z rodzicow to pedofilia, chore to wasze myslenie, moj tato jest na wozku i ile razy musialam go podmyc po toalecie, nie widzialam w tym nic zlego, przeciez to najblizsze wiezi

Gość gość
Chore prowo

Gość gość
To jaka ja zboczona gerontofilka skoro jako pielęgniarka myłam dupy starym ludziom obu płci a jak przyjdzie konieczność to i własnych rodziców będę myc i to znaczy ze jestem zboczona? Baa nawet małego synka myje a jestem kobietą, czyli jestem pedofilka bo jestem innej płci niż syn?

Gość gość
Jeżeli masz męża pedofila to się z nim rozwiedź.

Gość gość
Tak ! chyba ze ktores z nich bedzie sie czulo z tym zle. Nie tylko dziewczyna , ale i tato moze czuc sie niezrecznie w takiej sytuacji. Moj maz przestal wchodzic do lazienki gdy cora miala jakos 3 lata, nie chce ogladac nago corki i juz. I nie ma to nic wspolnego z pedofilia.

Gość gość
A jeśli matka będzie myć połamanego 12 latka to już będzie normalne? To jest paranoja wszędzie widzieć pedofilii.

Gość gość
Jak już to mogłaś wymyślić jakiś lepszy przykład, np. uraz rdzenia kręgowego i paraliż, albo porażenie mózgowe, śpiączkę czy coś. Osoba z połamanymi tylko rękami w 2018 r. może sama się umyć a już na pewno umie powiewiedzieć, czyjej pomocy by chciała.

Gość gość
18:32 wez sie puknij! A jak ma sie umyc osoba z rekoma od ramienia po nagdarstki w gipsie? Nie jest specyzowane jak ma polamane rece i tez nie napisano czemu to tato ma kapac? Moze mama np musi pojechac w delegacje, albo pracuje na druga zmiane...

Gość gość
Masz rację nie pozwalaj mężowi myć dziecka, lepiej żeby brudem zarośla albo jakiegoś syfa złapała z tego brudu niż żeby ją ojciec mył

Gość gość
To ty się puknij - gdyby to była realna sytuacja to takie rzeczy zostałyby wyjaśnione, a to niedopracowany wymyśl jakiegoś koniotrzepa, któremu opieka nad chorą osobą kojarzy się tylko z oglądaniem pipek.

Gość gość
Ja mam zlamana kosc ramienna w dwoch miejscach i nie mam i nie mialam gipsu. mialam operacje, podczas ktorej wstawili mi plytke i sruby i nosze materialowy tebmblak na rzepy. Spokojnie moge wziac prysznic i umyc sie ta druga reka, problem mam tylko z umyciem plecow i zdrowej pachy czy zalozeniem stanika

Gość gość
19:25 sie puklam i nadal uwazam ze nie koniecznie to podpucha! Przeciez pytajac o cos nie koniecznie musze okrasic , calym elaboratem na temat genezy pytania. Chyba ze sie myle. Jezeli tak to nastepne pytanie na kafe poprzedzecv i zyciorysem :D

Gość gość
Jasne, w końcu matka dziewczynki z tak ciężkimi obrażeniami, że nie może nawet mówić, głównie martwi się to komu pozwolić ją umyć żeby nie trąciło pedofilią. Bardzo wiarygodne.