Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiedź zależy od Ciebie

czego brakuje kobiecie by mieć powodzenie u mężczyzn ?

Polecane posty

Gość odpowiedź zależy od Ciebie

pytam się

Gość gość
seksapilu zapewne

Gość gość
pieniedzy urody Zreszta facet na wszystko poleci, nawet na kolege jak nie ma na kogo

Gość gość
pieniedzy? nie projektuj na facetow swoich wymagan

Gość gość
Musisz miec postawe, widoczne troche kobiece ksztalty a przynajmniej jakas przyciagajaca kobieca fryzura. Nie cycki na wierzchu, ale tak, zeby dzialalo na wyobraznie. Poza tym ja i chyba inni uwielbiaja pogodna twarz.

Gość gość
Twarzy zapewne tylko po co ci powodzenie jak chcesz się puszczać to załóż konto na roksie czy datezone daj cenę 0zł i nie odpedzisz się od fiutow

Gość gość
kobiecie brakuje alternatywy -alternatywa --cycki --rozum -cycki --sztuczne --naturalne -rozum --zachowawczy --swobodny kobieta bez alternatywy zwyczajnie nie może mieć powodzenia :D

Gość gość
- pieniedzy - wyksztalcenia - inteligencji - wyuzdania - przebojowosci - pasji - ciekawego zycia - urody - wielu znajomych

Gość gość
kobieta jak ma pieniedza moze wszystko podrasowac i tym samym bedzie miala powodzenie u facetow, jak ich nie ma nie ma powodzenia

Gość gość
brakuje urody, mężczyźni lubią ładne dziewczyny. Jak dziewczyna jest ładna na buzi to można tolerować trochę zbędnych kilogramów. Jak jest brzydka to nikt jej nawet kijem nie dotknie. Ale macie przecież makijaż, można coś poprawić...

Gość gość
Myślisz że brzydula schowa się pod makijażem? Jesteś w błędzie. Makijaż ukrywa tylko niedoskonałości cery. Nic więcej.

powiedz lepiej co masz w sobie dobrego i cennego niż pytaj czego ci brakuje.

Gość gość
Wolę być skromna niż rozwiązała.

Gość gość
Ja też taka wolę być. Ale widzę że mężczyźni lubią wdzięcznotki chichotki o miłej buzi.

Zdecydowanie pewności siebie ;-) Kobieta musi znać swoją wartość, być sobą i nikogo nie udawać. I nie można generalizowac, mężczyźni zwracają uwagę na różne rzeczy u kobiet.

Wolę być skromna niż rozwiązała. xxx skromność może być zaletą ale gdy spotyka się z dumą i samotnością łatwo przeradza się w pustkę i pychę. Czasami nie trzeba otwierać całej bramy ale chociaż uchylić drzwi tak jak nie trzeba być rozwiązłą ale choć troszkę uchylić majteczki aby pokazać mu różowość.

Gość gość
Zwłaszcza tutaj na kafeterii to widać, że kobieta musi znać swoją wartość. Jak tylko cos dobrego o sobie napisać, to zaraz się obrywa wiadrem pomyj. Taki mechanizm.

Gość gość
Wariat!

Gość gość
Nie wyklucza jej. Można znać swoją wartość, ale pozostając z daleka od arogancji i dumy.

Gość gość
gość dziś Myślisz że brzydula schowa się pod makijażem? Jesteś w błędzie. Makijaż ukrywa tylko niedoskonałości cery. Nic więcej. x gdyby makijaz wszystkie niedosknalosci i brzydote ukrywal to kazda bylaby piekna

Gość gość
To jest wtedy, kiedy wiesz że oprócz ciebie jest dużo innych wartościowych ludzi. Nie stawiasz się ponad.

Gość 7even
Wlasnej kobiecosci. :)

Gość gość
Zdradzę Wam sekret i to całkiem za darmo.. a sorry ktoś już to napisał - 22:17. Pewna siebie kobieta jest i pewna swej atrakcyjności seksualnej, wtedy jest pociagająca. Zatrzymać faceta jednak na dłużej to już kwestia charakteru no ale Ty pytasz o powodzenie..

Gość gość
Kasa zrobi wszystko kwas, operacje, jakis aparat na zęby. Ja bym byla brzydka gdybym nie poprawila sie troche i to niw moja wina tylko ojca geny. Na szczęście coraz mniej jestem podbna.

To jest wtedy, kiedy wiesz że oprócz ciebie jest dużo innych wartościowych ludzi. Nie stawiasz się ponad. xxx czyli niczego ci nie brakuje aby mieć powodzenie u wartościowych mężczyzn ... więc skąd pytanie?

Gość gość
Brakuje mi zalotnego charakteru. Poza tym to nie ja zadałam pytanie :)

Gość gość
musi mu caly czas mowic jaki jest cudowny i wspanialy!