Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przegrałam życie

Polecane posty

Gość gość
14:52 Nie wiem jak można kogoś nazwać głupim nie znając go wogole. Mam prawo nie chcieć rozwodnika sama nie mając tego typu przeżyć. To chyba normalne. Jest tyle rozwodek ze spokojnie starczy dla każdego rozwodnik a.

Gość gość
Poleż sobie w pawlaczu jak ja :( tyle nam zostało :(

Gość gość
gość dziś Parze po 40stce mogąc dać dziecko ale nie małe tylko np takie 10 letnie. Nie wiem czy bym się odważyła na taki krok. Jestem na kilku portalach. x To przyznam, że o tym nie wiedziałam ale nie martw się na zapas jeśli uda Ci się jakiegoś wartościowego mężczyznę poznać to kto wie może i na taki krok jak adopcja starszego dziecka się zdecydujecie. Z tego co moi znajomi mówili, którym się udało kogoś przez neta zapoznać to ważne, żeby bez sens długo nie pisać, bo na żywo to jednak jest inny odbiór i jak w miarę ktoś odpowiada to się spotkać. No i nie zniechęcać się łatwo.

Gość gość
O widzę ze tu jakiemuś rozwodnikowi żal d**e ściska ze ktoś może go skreślić z tego powodu że ma na koncie eks żonę i dzieci.

Gość gość
Przepraszam za nazwanie autorki głupia, ale wydaje mi się po prostu ....mało inteligentne, wymagać w pewnym wieku rzeczy które się przede wszystkim wzajemnie wykluczają. Chciałabyś z jednej strony kogoś normalnego ale z drugiej strony nie chciałabyś aby w wieku 40 paru lat miał to co każdy normalny człowiek ma. (czyli dzieci i poważne związku za soba).

Gość gość
Wiesz tylko w tym poznawaniu przez neta jest też problem odległości. Poznałam kiedyś kogoś spotkaliśmy się parę razy ale żadne z nas nie zdecydowało się na zmianę miejsca zamieszkania (praca) a poznawać się w takiej sytuacji było ciężko.

Gość gość
Ty się o rozwodnik nie martw. on już miał inne chętne zanim został rozwodnikiem ;)

Gość gość
No trochę tym szukaniem w necie to jak szukanie igły w stogu siana. No ale ja znam osoby, którym się udało i akurat każda z nich mocno prosiła o pomoc z Góry :)

Gość gość
Nie Tobie oceniać moja inteligencję. Wiem ze nie odnalazłabym się w związku z kimś kto ma swoje dzieci z poprzedniego związku. Co innego gdybym ja miała też swoje dzieci. Co w tym dziwnego że nie chce wchodzić w relacje w której mogę skrzywdzić nie tylko siebie ale i druga osobę.

Gość gość
Rozwodnik ma jednak trochę racji. Jak byś postrzegala mężczyznę który w wieku np 45 lat nadal jest samotny i nigdy nie był żonaty? Chyba nie za ciekawie.

Gość gość
15:02 ja się o rozwodnika nie martwię tylko nie rozumiem dlaczego tak się oburzyl ze jakąś tam stara panna na żadnym etapie życia wyraziła swoje zdanie co to związku z rozwodnikiem;-)

Gość gość
Myślę że się nie oburzyl tylko tak między prawda a Bogiem to jak się komuś nie udaje do 42 roku życia to to nie jest przypadek.

Gość gość
A jak ktoś jest rozwodnikiem to tez chyba mu się nie udało. Z tą różnicą ze ja szybciej rozszyfrowałam kogoś i nie weszłam w małżeństwo.

Gość gość
To że ktoś jest rozwodnikiem to tez nie przypadek.

Gość gość
Mi się nie udał o Tobie się nie udało pasujemy do siebie. Ps. Mi się tylko związek nie udał. Dzieci mam swietne, na finanse też nie narzekam.

Gość gość
Ja mam 30 i 150tys oszczędności, poka zdjęcie!

Gość gość
Ale Tobie się dzieci udały a ja dzieci nie mam mimo że bardzo je chciałam mieć. I to nas bardzo różni.

Gość gość
dziś mam tak samo! 42 trochę dużo więcej niż ja to pewnie problem :(

Gość gość
Tu znowu 30 latek, jesteś pewna ze nie możesz mieć dzieci bo ja znam takie pozycje że nic nie wyplynie ;)

Gość gość
Autorko a gdzie byłaś 10 lat temu?

Gość gość
Nie zamierzam tutaj na forum opisywać całego mojego życia

Gość gość
na Zbiorniku jesteś ?

Gość gość
Mnie się wydaje autorko,że czekasz na księcia.Prawda jest bolesna,bo ludzie wartościowi to albo mają albo mieli rodziny i znalezienie odpowiedniego kawalera po 40 roku życia to raczej równa się z cudem.Ale cuda się zdarzają tylko z Twoim nastawieniem to raczej mało realne.Pozdrawiam.

Gość gość
Na mnie czeka ja prawdopodobnie do 40tki będę takim ideałem. Tylko że wtedy będę szukał najwzej w swoim wieku a ona już będzie mieć 54!

Gość gość
Ale ja tak naprawdę to już chyba nikogo nie szukam bo i tak nie mam szansy na prawdziwą rodzinę. A wiązać się z byle kim tylko po to żeby nie być samej tez nie chcę. Taki rozwodnik mający dzieci to wiadomo dla niego te dzieci zawsze będę najważniejsze. A dla mnie będą to obce dzieci. Zresztą tu na forum sporo było tematów założonych przez kobiety które będąc pannami bez dzieci związały się z rozwodnikami z dziećmi. I nie były to historie napawajace optymizmem.

Gość gość
To siedz i placz nad soba, idealy nie istnieja, kochana. Dorosle zycie to pasmo kompromisow albo zdeterminowania w dazeniu do celu. Na nic nie jest za pozno, wystarczy sie wziac za siebie i przestac marudzic.

Gość gość
Ideału Nie szukam. I to nie prawda że nie jest za późno. Na pewne sprawy jest już za późno. Taka prawda.

Gość gość
A chciała byś nauczyć 30 latka seksu? :)

Gość gość
Na jakie niby?

Gość gość
gość dziś Ideału Nie szukam. I to nie prawda że nie jest za późno. Na pewne sprawy jest już za późno. Taka prawda. x Za 10 lat możesz żałować, że się tak łatwo poddałaś. Także głowa do góry i powodzenia:)