Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przegrałam życie

Polecane posty

Gość gość
Nie wiem czy sie podałam ale ile można żyć złudzeniem ze coś się zmieni na lepsze? A lata mijają i nic się nie zmienia.

Gość gość
gość dziś Nie wiem czy sie podałam ale ile można żyć złudzeniem ze coś się zmieni na lepsze? A lata mijają i nic się nie zmienia. x No to może jednak warto coś więcej zadziałać w temacie:) Ja bym bardzo chciała, żeby u mnie to było takie proste w sensie kwestia tylko poznania odpowiedniego mężczyzny a mimo to jakoś coś robię, żebym miała kiedyś szansę.

Gość gość
Dziwne jesteście dziewczyny, założę się że nie jeden by wam pipke lizal ale jak nie wie czy chcecie? Trzeba mieć konto na portalach randkowych, może komuś wpadniecie w oko nie tylko na seks? Ba oferty przygody możecie ignorować.

Gość gość
A moja znajoma wyszła za wdowca dobrze po 50-tce. Dzieci co prawda miał, ale dorosłe i daleko.

Gość gość
https://hdawca.wordpress.com Spróbuj jeszcze zawalczyć o dziecko go da ci motor do działania.bez seksu metoda inseminacji.Tu jest m strona faceta co pomaga takim kobietom.]masz już swoje lata ale może się uda

Gość gość
Autorki lepszy rozwodnik niz40letni kawaler.Ten pierwszy się konsul świadczył chciał założyć rodzone a kawaler to w większości ku***rwiarz albo wymagający mamisynek nie wierze w noemalnych starych kawalerow