Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_err

Jak zdrowo zrzucić kilka kg w ciąży

Polecane posty

Gość gość_err

Przed ciąża ważyłam 60 kg przy wzroście 167 cm, obecnie jestem w 28 tygodniu ciąży i juz przytyłam 16 kg. To zdecydowanie za dużo i nie zdrowo. Nie jem jedzenia typu fast food. Czy macie jakieś porady jak zdrowo i bezpiecznie dla dziecka zgubić kilka kg ? Jakie cwiczenia mogą pomoc?

Gość gość
Co ty jesz, że tak tyjesz?

Gość gość
A jak wygląda Twój jadłospis?

Gość gość
Chcesz sie odchudzac w ciazy ??? To nie czas na gubienie kg, co najwyzej mozesz zadbac o to zeby tak nie tyc , a to jest roznica. Sama sobie szczerze odpowiedz na pytanie skad sie " wzielo" te 16 kg i to ogranicz i juz bedziesz miala odpowiedz. Do tego spacery i ogolnie troche ruchu.

Gość gośćkhdg
Ja kończę 16 tydz. Ale jakby mi przyszło tak szybko tyc to bym spacerowala dużo (np godzinę dziennie) i jadła często ale niewiele, tak żeby zabić głód, bez napychania się. Tak też się odżywiam, jak poczuje głód to jem ale tyle żeby nie być głodnym przez jakiś czas, dbam żeby zawsze coś pod ręką było w razie czego, przy tym jem często i oczywiście to na co mam ochote. Na szczęście nie mam zachcianek na ciężkie rzeczy, głównie pomidory i jabłka. Przyzwyczailam organizm że w razie czego dostanie coś do spożytkowania więc nie musi odkładać jako tkanka tłuszczowa na wszelki wypadek, nie trzeba się glodzić,tylko jesc z umiarem plus ******ajlepiej w formie spacerów. Moim zdaniem.

Gość gośćkhdg
Przepraszam, nie "tyc" tylko "przybierać na wadze" :)