Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci zdradzaja 10 x czesciej i maja 20 x wiecej partnerow niz kobiety

Polecane posty

Gość gość

samym wieku! Ale nigdy sie do tego nie przyznaja

Ależ oczywiście, że tak jest. Od czasu stworzenia topiku zostałaś już dwa razy zdradzona, a Twój facet cztery razy zmienił partnerki. Zdradzamy i zmieniamy partnerki nawet przez sen:)

Gość gość
piszesz o sobie czy po prostu zaklamujesz prawde o kobietach?

Gość gość
Mało_stanowczy dziś - "Zdradzamy i zmieniamy partnerki nawet przez sen" XXX To jest typowe dla Kafeterian i Kafeterianek :)

Gość gość
Niestety ale kobiety już dawno przebiły facetów pod tym kątem, są zdecydowanie bardziej wyrachowane i obłudne bo każda zdradę potrafią usprawiedliwić;)

Gość gość
gość dziś - ja mam akuratnie ODWROTNE spostrzeżenia, że jednak FACECI rządzą i zawsze czują się w relacjach z kobietą "panami sytuacji": kłamią, oszukują i manipulują :P

Faceci nie umią ukłamać w porównaniu do kobiet, a kobieta nawet w pewnym sensie nie kłamie innym, bo najpierw okłamała samą siebie... Tak nas uformowały tysiące lat ewolucji ;p

Gość gość
gość dziś piszesz o sobie czy po prostu zaklamujesz prawde o kobietach? x pisze o facetach, prawda jest inna niz twoj belkot, ktory malo mnie interesuje

Gość gość
żw24 dziś Faceci nie umią ukłamać w porównaniu do kobiet, a kobieta nawet w pewnym sensie nie kłamie innym, bo najpierw okłamała samą siebie... Tak nas uformowały tysiące lat ewolucji ;p x faceci znakomicie klamia zdecydowanie lepiej niz kobiety, manipuluja kobietami, oszukuja je bez zadnych watpliwosci, wykorzystuja nie czujac sie przy tym zle, zdradzaja zony latami i nie maja przy tym zadnych skrupulow, a jesli prawda wychodzi na jaw to przewaznie dlatego ze kochanki zle sie w takiej sytuacji czuja i zdradzaja prawde zonom, a faceci moga je/bac na lewo i prawo inne i mowic zonom na co dzien jak bardzo je kochaja, tylko faceci tak potrafia udawac "milosc"

Gość gość
Faceci są "mistrzami manipulacji" :P

To nie faceci umią kłamać, męskie kłamstwa są proste jak konstrukcja cepa, to koiety często mają wyłączone myślenie ;p

Gość gość
To prawda, ale jseli chodzi o zdrady kobiet, to nalezaloby pojechac pozagranice, tu zapominaja, ze maja meza.

Gość gość
gość dziś Co! ze niby ja belkocze!? sama belkoczesz, ja tutaj pisze tylko. To kobiety zdradzaja czesciej, wiem to! Ja nigdy niezdradzilem,chyba, ze tylko rozmowa na erotyczne tematy. Cielesnie nigdy!

Gość gość
gość dziś masz racje, zagranica to ida na calosc. mialem okazje poznac takie osoby.

Gość gość
Po 1 nie faceci tylko mezczyzni Po 2 wiecej jest prawiczkow niz dziewic Po 3 kobiety szybciej rozpoczynaja zycie erotyczne Wniosek 1 kobiety maja latwiejszy dostep do seksu Wniosek 2 mezczyzni sobie "dodaja" bo to imponuje kobietom a kobiety "odejmuja" bo to nie imponuje mezczyznom. Wniosek 3 mala liczba mezczyzn ma duza liczbe kobiet. Wniosek 4 kobiety wspolczesne sa rozwiazle i to znacznie.bardziej niz mezczyzna ale nie wolno o tym mowic.

Gość gość
gość dziś gość dziś masz racje, zagranica to ida na calosc. mialem okazje poznac takie osoby. XX Ja też znam taki przypadek: mąż- "dojna krowa" haruje za granicą dla księżniczki a ona robi go w rogi i opowiada kochankowi, że "jej małżeństwo się kończy".

A mnie interesuje jedna kwestia. Z kim zdradzają faceci te swoje partnerki. Czyżby kobiet było więcej aż dziesięciokrotnie? Dlaczego jest taka dysproporcja? Bo przecież nie robimy tego z mężczyznami, prawda? Coś tu kalkulacja szwankuje :D

Gość duh
Matematycznie nie da się tego pogodzić. Bo niby jak faceci mają częściej zdradzać i mieć wiecej życiowych partnerek od kobiet. Robią to w końcu z kobietami. Wynika z tego że istnieje w zbiorze pewna grupa kobiet z bardzo bogatym życiem erotycznym która bije na głowę dokonania mężczyzn. ;) Dobra a co z dziewicami i wiernymi. Gdy właczymy je do zbioru i wyliczymy średnią wyjdzie nam zapewne wynik dokonań męskich. Więc przyganiał kocioł garnkowi. ;)

Gość gość
gość dziś zolza na 1000% potrzebujesz dobrego sexu takiego na calego wtedy bedziesz potulna i grzeczna dla swojego Pana.

Gość Izumi z Meiji
Co daje wam ta przepychanka? Piszacy tu mezczyzni jada po kobietach a kobiety jada po mężczyznach. Moze to z wami jest cos nie tak?

Gość gość
Czekaj sprawdzę tak nadal mam fiuta 30 lat i jestem prawiczkiem więc skończ p******ic :)

Gość gość
NiE dawajcie d**y ,to nie bedzie zdrady.Slyszalyscie cos o TELEGONI? Sex po slubie i bedzie spoko.