Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odwolac slub kilka dni przed. .

Polecane posty

Gość gość

Odwolala ktoras slub 2 tygodnie przed? Ja sie wlasnie zastanawiam. Mamy juz cywilny, wiec teraz to tylko byloby weslele... cala rodzina zaproszona, znajomi z zagranicy z lotami ktore najtansze nie byly. Prawie wszysyko zaplacone i ja niechce teraz tego wesela. Zastanawiam sie raczej nad rozwodem, wiem ze to tyljo wesele i w sumie zabawa ale i tak nie ma sensu b9 ja wiem ze w ciagu kilku miesiecy zloze papiery rozwodowe. Mniejsza o powod. Do tego mamy male dziecko. Bije sie z myslami, czy to ogole ma jakis sens. A moze lepiej zrobic ten caly koscielny z weselem dla cyrku zeby sie rodzinka wybawila potem nie bedziemy na takiej uwadze ludzi i sie rozejdziemy.... boje sie presji rodzinh i wstydu.

Gość gość
Odwołaj,jeszcze pytasz.Chcesz brać ślub kościelny żeby rodzina się wybawiła.Daj spokój.Po co Ci to.Jezeli wiesz że to d**ek i go nie kochasz czym prędzej odwoluj. Co się stało że chciałas wesele ,ślub a teraz już nie?

Gość gość
Bylo innaczej miedzy nami.... zaczal sie znecac psychicznie i fizycznie. Jest hamem i tyle razy juz mmie skrzywdzil ze chociaz mamy dziecko i chcialabym dac mu rodzine pelna i walczyc o ten zwiazek to juz niewiem co czuje do tego czlowieka. A raczej jedyne czego nie czuje to milosci....

Gość gość
Zneca się psychicznie i fizycznie, a Ty się zastanawiasz, czy ślub pod publiczkę brać??? Chora chyba jesteś, bierz dziecko i jak najdalej od szmaciarza!

Gość gość
Jezeli sie zneca to nie mam pytan...Chyba wiesz I czujesz co powinnas zrobić.

Gość gość
Czy ty sobie zdajeszc sprawę z tego czym jest ślub kościelny? Jeśli myślisz o rozwodzie nawet nie wolno ci go przyjąć. Ślub to przysięga. Straszne.

Gość gość
Dasz dziecku cos najgorszego na start,ale jak chcesz.Uwierz mi nie warto,bedzie dopiero pozniej bolalo I bedzie duzo ciezej sie z tego wyplatac.