Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marlasing

Ona baran on skorpion jest ktoś w takim związku?

Polecane posty

Tak jak w temacie. Czy ktoś z was tworzy związek z takimi znakami zodiaku? Jak wygląda wasze życie codzienne, erotyczne, jak się dogadujecie? Od pół roku tworzę związek ze swoim skorpionkiem, gdzie każdy horoskop mówił mi że się pozabijamy, a nie widzimy świata poza sobą. Jestem ciekawa waszych opinii.

Gość gość
nie mów hop

Gość gość
Nie wierz w horoskopy. Jestem skorpion, podobno super atrakcyjny ale i msciwy i zaborczy wg h. A nieprawda, jakos od zawsze sam i spokojny niesmialy.

Gość gość
Horoskopy - barany wcale nie chca rzadzic , tylko nie lubia jak sie chce nimi rzadzic . I wcale nie odchodza bez powodu , jesli odchodza to zawsze jest przyczyna .

Gość gość
Z seksem zaczekaj do ślubu tak będzie lepiej

Gość gość
podobno wśród baranic jest dużo cichych curvishonów

Gość gość
Kiedyś w USA zlecono jakiemuś znanemu astrologowi opisanie cech charakteru na podstawie horoskopu, następnie pozamieniano znaki zodiaku i opisy i co się okazało? Okazało się, że ludziom się zgadzały opisy. Horoskopy są tak pisane aby po części się zgadzały opisy każdemu. Wylosujcie sobie jakiś znak i przeczytajcie jego opis a najlepiej kilka, zobaczycie, że wszystkie opisy po części się zgadzają.

Gość gość
Ale ty jestes palant .

Gość gość
00:05 zal ci doope sciska ?

Gość marawstala
Waleczne znaki : )

Gość Gejzeerek

Jestem od 5 lat w związku, a od roku jesteśmy po slubie z Panem Skorpionem i faktem jest to, że klocimy się czasem o najmniejsza bzdure🙂 ale nie widzimy poza soba swiata🙂 wiec kazdy stereotyp da sie ominac😂

Gość Gosc

Jestem z mężem prawie 10 lati jeszcze żyje. Jego sarkazm jest do przeżycia naprawdę potrafi się poświęcać i kocha bardzo mocno. Oboje uparci straaaasznie często ja mu ustępuje. Bo nie lubię przeciągnąć kłótni w nieskończoność i do nich wracać. Dogryzamy sobie ale w taki miły i prowokacyjny sposób. Pozdrawiam 

Gość Gość

Straszne połączenie. Nie porozumią się nigdy. Ciągła walka.