Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robić w tej sytuacjy gdy facet

Polecane posty

Gość gość

Nie wyraż chęci i zaangazowania seksem? Przez pierwsze 3 lata wykazywal checi a teraz juz nie. Jestesmy razem 7 lat. On proponuje raz na miesiac, a gdy ja proponuje zwykle zgadza sie niechetnie albo wyraza niezadowolenie a ja potrzebuje bliskosci. Czy ponizac sie i inicjowac mimo jego niechetnych reakcji czy odpuscic i miec nudny seks raz na mc? Co byscie robily?

Gość prawi 124
nie ma kogoś na boku ?

Gość gość
Trzy lata to jest właściwy okres zainteresowania męża żoną,potem seks staje się przykrym obowiązkiem,zmień męża albo się pogódż z sytuacją.

Gość gość
Nie ma nikogo na pewno. Serio? Faceci traca chec tak szybko? Akurat wtedy gdy ja sie otworzylam na urozmaicenia i jestem zaangazowana to on nagle odpuscil, to przykre bo mam 23 lata a nie nacieszylam sie seksem... Nie zmienie faceta bo wszyscy do okola to slabe pedalki w rureczkach a moj jest takim drwalem walecznym, zdecydowanym i meskim, takich facetow juz nie ma, ale ten seks mnie dobija

Gość gość
to jak na męskiego drwala szybko się złamał:-D uważaj bo ci w rureczkach mogliby przetrzepać c***itolinę jak piła mechaniczna twojego drwala ,drzewo

Gość gość
No wiec czemu tak jest?

Gość gość
Mowilam mu o tym to uwaza ze przesadzam i go tym obrazam... Porazka jakas, robie wszystko by sama nie miec ochoty by nie musiec sie ponizac, albo nie dawac mu tej satysfakcji ze zawsze bede...