Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sami tego winni

Dlaczego ludzie boją się pierwsi odezwać, szczególnie kobiety

Polecane posty

Gość sami tego winni

jakieś kompleksy czy co? Jak kogoś się nie zaczepi i nie zagada to nikt tego nie zrobi, co za dziwne czasy.

Gość gość
Ja się nie boję :) a jestem kobietą.

Gość gość
ja sie boje i tyle, sama nie wiem czemu, boje sie zblaznic, ze strace watek itp.

Gość gość
gość dziś - dziewczyno, więcej wiary w siebie i odwagi. Ja też dawniej taka byłam :) Faceci nie są tacy straszni. Pozdrawiam :) Ta, co się nie boi.

Gość stefan mucha
mnie nigdy żadna nie zagadała, gdzie te odważne są?

Gość gość
No przecież jestem odważna :).

Gość stefan mucha
to mnie zagadaj bo nic nie robisz w tym temacie

Gość gość
Zagaduję Cię cały czas :). A Ty jesteś niemowa, czy co?

Gość gość
zagaduje i nic z tego nie mam, dlatego uwazam, ze nie warto.

Gość stefan mucha
jak to nic nie ma? zagadałaś ale o niczym, masz zagadać o czymś

Gość gość
Bo tu w Polandi mieszkają zamknięte w sobie księżniczki które jak myślą że zagadają pierwsze do faceta to ten facet weźmie ją za łatwą i zdesperowaną kobietę. Nie to co w zachodnich krajach UE - tam ludzie są bardziej otwarci na nowe znajomości.Nie raz byłem podrywany przez kobiety mimo że do przystojnych nie należę a jedyny mój atut to wzrost.

Gość stefan mucha
ksieżniczkom stanowczo mówie NIE

Gość gość
po prostu w Polsce w pewnym wieku wszyscy aceci sa zajeci, wiec bez sensu jest zagadywac.

Gość gość
Utarło się,że to facet zaczepia i to on bierze na siebie ryzyko sprowadzenia na ziemię. Kobiety chcą rządzić w związku ,ale gdy chodzi o podryw ,to ciągle to facet ma zacząć. To takie rozdwojenie dziwaczne. Jest w tym urok ,że facet zaczepia i stara się,lecz kobiety zrobiły się dość harde w życiu i ta zasada zaczyna być niepraktyczna .

Gość gość
Jeżeli to kobieta zrywa kontakt, to nie doczeka się

Gość ludzie to bierne pissdy
bo ludzie wobecnych czasach to bierne pissdy, a kobiety, chcą jak to było dawniej tradycjonalnie tylko równouprawnienie też by chciały, bidulki nie wiedzą co chcą jak zwykle

Gość gość
ludzie to bierne pissdy wczoraj bo ludzie wobecnych czasach to bierne pissdy, a kobiety, chcą jak to było dawniej tradycjonalnie tylko równouprawnienie też by chciały, bidulki nie wiedzą co chcą jak zwykle X Dokladnie one narzekaja na skutki tego co chcialy.

Gość darwin i selekcja naturalna
to samo z facetami, agresywnych alfa pozamykały w więzieniach, lub wygoniły z domów/wsi, małych chłopców wychowują na lalusiów z równouprawnieniem i tolerancją, tłumacząc że wszyscy są równi i nie wolno nikogo bić, że dziewczynki mogą być żołnierzami i iść na wojne a chłopcy mogą bawić się lalkami, zostały same męskie pissdy, a one teraz męskich mężczyzn szukają i chcą?, a ja się pytam SKĄD oni mają się nagle wziąźć po tym jak zostali WYELIMINOWANI z puli genetycznej przez cywilizacje i prawo niby "chroniące" te same kobiety przed agresją tych alfa? Same zniszczyły naturalny porządek w naturze a teraz pretensja.

Gość gość
boja to sie faceci bo sa cio/tami, a potem zakladaja sto tematow na kafe, ze podoba im sie dziewczyna i pytaja "jak rozpoznac czy podobam sie tez dziewczynie" :D zalosc ... albo "czy ona jest niesmiala czy niezainteresowana" :D albo miliony temato tresci "jak zagadac do dziewczyny" dziecinada:O

Gość gość
stefan mucha wczoraj mnie nigdy żadna nie zagadała, gdzie te odważne są? x a ty ile kobiet zagadales? niech zgadne.. zero? moze jedna ale na pewno czekasz az sama jakas kobieta pierwsza sie do ciebie odezwiesz

Gość gość
gość dziś ludzie to bierne pissdy wczoraj bo ludzie wobecnych czasach to bierne pissdy, a kobiety, chcą jak to było dawniej tradycjonalnie tylko równouprawnienie też by chciały, bidulki nie wiedzą co chcą jak zwykle X Dokladnie one narzekaja na skutki tego co chcialy. x w tym temacie to faceciki narzekaja, ze kobiety ich nie zagaduja, bo sami sa cio/tami i boja sie odezwac :D

Gość gość
szczegolnie to faceci sie boja odewac do kobiety bo sa cio.tami, a potem placza na forach ze sa sami, bo kobieta ich nie poderwala

Gość gość
bądźmy szczerzy, jak facet lub kobieta sa atrakcyjni z jakiegoś powodu- wygląd, sposób bycia, kasa, itp to zawsze ktoś do nich zagada. Jak facet lub dziewczyna paskudni, nieciekawi, byle jacy to nikt nie zagaduje. I tyle.

Gość gość
Jestem kobietą i nie obawiam się pierwsza podejść i zacząć konwersację. Inna sprawa, że zazwyczaj nie ma z kim. Kiedy natrafiam na osobę wartościową, wszechstronną i obytą, nie zwlekam :)

Gość gość
dziś - ty nie ale faceci tak, bo to ofermy zyciowe

Gość ciotka helga kowalski
ale do kogo pretensja, gdy to wy i wasze matki i sąsiadki takie męskie c'ioty teraz wychowują? Prawie każdy ma teraz fobie społeczne i inne dziwactwa nie znane 30 lat temu. Co się krwa stało??

Gość gość
Poza tym kiedyś było więcej okazji do poznawania się - prywatki domowe,festyny,dancingi na których pełno było ludzi a teraz większość osób zwłaszcza 30+ większość czasu spędza w pracy a potem do domu i internet,niektórzy chodzą na jakieś dodatkowe zajęcia sportowe czy inne ale tam też prawie każdy ma swój świat i do nikogo się nie odzywa dotyczy to głównie kobiet.

Gość coś z psychiką może
gość dziś czyli co się stało z ludźmi? dawniej też przecież ludzie do pracy chodzili i to często ciężkiej, fizycznej, a teraz zmęczeni pracą w biurach? co jest grane?

Gość gość
ciotka helga kowalski dziś ale do kogo pretensja, gdy to wy i wasze matki i sąsiadki takie męskie c'ioty teraz wychowują? Prawie każdy ma teraz fobie społeczne i inne dziwactwa nie znane 30 lat temu. Co się krwa stało?? x o Boze, jakie niemeskie płaczki, na mamusie bede zwalac wine, ze zle zostali wychowani, od 18r.z. nie radzicie juz sobie sami? mamusie nadal was dup.ke podcieraja i zabraniaja wyjsc na plac zabaw po 18stej? zachowujecie jest sieroty jak dzieci z podstawowki a macie po 30 plus lat i wine na mamunie zwalacie ze jestescie zyciowymi cio.tami i ofermami? co sie slalo?? to, ze go.wno osiagnales w zyciu i to twoja wina a nie twojej mamusi , bo ty sam decydujesz po 18r.z. za swoje zycie i sam podejmujesz decyzje a nie twoja mamusia. Mamusie zostaw w spokoju zalosna ofermo zyciowa. Matki obowiazkiem bylo podcierac ci dup.e jak sie zesrales i poslac cie do szkoly jak miales kilka lat i to zrobila, wiec zadanie swoje wykonala. Teraz sam zyjesz i o sobie decydujesz, wiec skoro jestes cio.ta to twoja wina zalosny przegrywie zyciowy.

Gość gość
ciotka helga kowalski dziś sam sobie ofermo odpowiedz co sie k****a stalo. Mamunia nie zabrania ci ukonczyc szkole, isc na kursy, uczyc sie, rozwijac i korzysztac ze wszystkiego co w zasiegu reku pracujac na swoj rozwoj, a skoro zatrzymales sie w rozwoju to jestes sam sobie winien, zostales przegrywem z wlasnego wyboru.