Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fantazja

Polecane posty

Gość gość

taka fantazja seksualna- najpierw kobieta poniża mnie bardzo i znęca się nade mną ale za chwilę nagle się zmienia i nie tylko przeprasza ale sama poniża się przede mną i każe abym ją poniżył. Relacja ma być tylko dwojga - a więc bez udziału innego mężczyzny albo kobiety (bez cuckold, wymiany partnerów) - tylko ona i ja. Nie wchodzi też w grę oczywiście brutalne bicie i scat (ale piss może być) Macie jakiś pomysł na takę grę. Chcielibyśmy ja i moja dziewczyna coś takiego odegrać. Chodzi też o emocje, psychiczne poniżenie, słownictwo....

Gość gość
Nie bierz się za coś o czy nie masz pojęcia, bo będzie niewypał

Gość gość
Miałem taką co też chciała, ale gdy gra się zaczęła, to się wycofała

Gość gość
uprawiamy różne gry w łóżku i dojrzeliśmy do takiej i po prostu ciekaw jestem jakiś wskazówek ... będziemy mieli ustalone safeword ale chodzi nam o jakieś pomysły

Gość gość
Wybij jej to z głowy. Jak nie jest na to gotowa, to psycha jej siądzie. Wiem co mówię. Będziesz przepraszał

Gość gość
Filmów się naoglądała ja ta moja

Gość gość
moja jest na to gotowa. Poza tym zabawa się ma zacząć tym, że ona ma mnie poniżyć ... po prostu szukam doświadczeń i pomysłów na temat takiej fantazji. Psyche jej nie siądzie nie ma obaw. Psyche ma silniejszą od mojej :-)