Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość am_Dyzio

i co kobieto zrobiłaś dzisiaj dla siebie ?

Polecane posty

Gość am_Dyzio

jak wyglądałaś aby kusić facetów swoim wyglądem, koleżankom się podobałaś w cielistych rajstopach pod kalesonami ? czy faceci byli Tobą zainteresowani i zaprosili na kawę ? - jak było, napisz prawdę i nie zmyślaj !

Gość gość
:D ale trafiłeś, no bo tak jako że dzień wolny, a na zewnątrz ulewa, to spędzony tylko w domu więc zarówno ubiór jak i fryzura po bandzie jakby ktoś nieproszony nagle się zjawił, to bym mu nawet nie otwarła taka prawda, nie zmyślam :)

Gość Lorami
dla siebie czasu nie miałam :o, idę spać zmęczona fizycznie i psychicznie

Gość am_Dyzio
oki, oki, a co planujesz na dzień jutrzejszy ? czy wskoczysz w krótką sukienkę i bez żadnych kalesonów aby pokazać się ludziom i aby ludzie ocenili Twój wygląd ?

Gość gość
no Dyzio żarty się ciebie trzymają jutro ma u mnie być 14' a Ty mi o letniej sukience nawijasz i to jeszcze bez kalesonów czy Ty chcesz mnie wpędzić w chorobe? :-O

Gość am_Dyzio
14 stopni to ma być nad ranem , czyli ok. godz. 6 , jasna sprawa , będzie chłodno i kobieta korzystając z tysiąca zdobyczy wymyślonych przez facetów ma możliwość aby o godz. 6 rano, gdy jest chłodno wskoczyć w cieliste rajstopy typu 8 DIN lub w cieliste pończochy samonośne, nie muszę podpowiadać o czym kobiety wiedzą doskonale, buty na szpilce co najmniej 6 cm a w południe temperatura otoczenia wzrośnie i co czy chcesz się nadal 'gotować' w tych pończochach ? zdejmujesz i sprawa jest prosta, będziesz kusić facetów gołymi nogami i niech się zastanawiają, co tam jest pod krótką sukienką , a wyobraźnia facetów sięga bardzo daleko i zmysły są, wyobraźnia facetów nie ma granic, Ty wygrywasz kusząc facetów !

Gość gość
Dyzio że co?! 8 din to cieniutkie, to nie na chłodne dni :-O widzę że Ty w ogóle nie dbasz o moje zdrowie rozczarowanko :(

Gość am_Dyzio
Twój problem, jeżeli 8 DIN pod sukienką stanowi problem to być może w din 500 będzie cieplej pod kalesonami ale na widok kobiety w kalesonach każdy absztyfikant przechodzi obojętnie , Twoja sprawa, Ty musisz wiedzieć, jak kobieta ma kusić , facet tylko obserwuje !

Gość gość
Dyzio ja mam inne atrybuty do kuszenia