Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotkałam byłego po długim czasie

Polecane posty

Gość gość

I akurat kurde w ten dzień miałam tluste włosy, spuchnięta twarz przed okresem, byłam ubrana byle jak i ogólnie wyglądalam jak bezdomna. Czemu los plata takie figle GRRR

Gość gość
Hehe jak z dziennika Bridget Jones

Autorko czyli norma..:) Ja jak sie zrobie i wyjde z domu to osiedle jakby wymarlo. A wystarczy ze potargana wybiegne na smietnik (przed blok) to od razu pelno znajomych spotkam. Wrrr, ale przywyklam.

Gość gość
Tak już jesteś :D

Gość gość
Ja jeszcze lepiej ,wczoraj spotkalam mojego bylego jak bylam na spacerze z psem w spodniach od pizamy I polarze sprzed pietnastu lat..:-P

Gość gość
To jest wlasnie syndrom Briget Jones ;-)

Gość gość
No i co z tego? Ja ostatnio spotkałam byłego jak byłam zapuchnięta przez chorobę i mam na to wywalone. Nic do niego nie czuję i średnio mnie obchodzi jego opinia na mój temat. A wyglądałam serio okropnie jakbym miesiąc piła.

Gość gość
Ja mam tak samo z ubiorem jak i z mieszkaniem. Mam dwoje małych dzieci i z reguły mam ogarnięte i mieszkanie i siebie. Ale zdarza się taki dzień,ze mamy bałagan a ja chodzę w dresie i bez makijażu, to wtedy z reguły ktoś chce wpasc na kawę.

Gość gość
Heheh autorko nie łam się. Też mi kiedyś sie to przytrafiło. Ja sie spieszyłam i w pędzie go mijałam, a on sie wpatrywał wtedy bardzo we mnie. Tylko nie wiadomo czy dlatego sie wpatrywał bo coś jeszcze do mnie czuł czy po prostu był zdziwiony że kiedyś sie zakochał w takim czymś i przyszło otrzeźwienie.

Gość gość
Nie tylko my to przeżywamy ale i sławni ludzie. Niedawno był w śniadaniówce wywiad z Kylie Minogue i ona właśnie tam żartowała, że jak zdarzy jej się wyglądać źle i wyjść z domu to paparazzi zawsze wyłażą i robią zdjęcia, a jak wychodzi ładnie zrobiona to pod jej domem zawsze wtedy akurat nikogo nie ma.

Gość gość
Z tym sprzątaniem macie rację. Generalnie mam porządek, jestem pedantka i nie zniósł bałaganu. Ale jak tylko mam słabszy dzień, np z powodu migreny i czegoś chwilowo w domu nie ogarnę to na 99,9 % ktoś przyjdzie z niezapowiedzianą wizytą.

Gość gość
a co wy macie taką determinacje żeby przed exem dobrze wypaść, naprawde tak was obchodzi opinia i postrzeganie waszej osoby przez zupełnie JUŻ obcego człowieka?

Gość gość
Haha to nie jestem sama dziewczyny :D jeszcze coś tam do niego czuje wiec się zmartwiłam. Od 7 miesięcy go nie widziałam ale wczoraj akurat musiałam :D Jak go zauwazylam to pierwsza myśl żeby się schować ale akurat ja wsiadalam do pociągu a on wysiadał wiec zdążył mnie zauważyć... i ze kurde musieliśmy trafić na te same drzwi!!! :P i podobnie jak w historii gościa wyżej zastanawiałam się czy wpatrywał się z uśmiechem bo coś czuje czy dlatego ze śmiesznie wyglądam :D a jeszcze ma obecnie śliczna, zadbana dziewczyne to całkiem mnie to dobiło ; D