Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podaję na policję, że ktoś często stawia pojazd w miejscu dla niepełnosprawnych

Polecane posty

Gość gość

Popatrzył na numery rejestracyjne taksówki czarnej i zapytali jak się nazywam. Potem słyszę - To zdjęcie jest fałszywe nie ma co tu zgłaszać i nie wiemy gdzie to jest. Myślę, że korupcja to zmora w tym kraju

Gość gość
Skandal, a może jeszcze powie kto to doniósł.

Gość gość
Właśnie kierowcy taksówek łamią przepisy niczym uprzywilejowane pojazdy. A sporo w tej grupie jest emerytów z mundurowych środowisk.

Gość gość
Nagminne łamanie przepisu jednakowego powinno zastanowić czy aby kierowca jest niemal ty.

Gość gość
Ja mieszkam na osiedlu i przed oknami mam parking z miejscami dla niepełnosprawnych. Kiedy je ktoś zajmuje na dłużej, bez karty, ZAWSZE informuję straż miejską, a oni przybiegają i spisują... w sumie nie mam nic do zarzucenia. fakt taki, że chyba mają mnie już dosyć :P i jedna i druga strona :P

Gość gość
Plaga ignorantow przepisów tego typu,ale są gorsi. Stawiają samochody przed drzwiami stacji paliw tak, że przeszkadza w ewakuacji a właściciel nie reaguje bo,, To nasz klient,,

Gość gość
U nas straż zakłada blokady na pojazdy bez karty inwalidy za szybą. Tak sobie jeżdżą po parkingach i karzą hołotę, tyle mieli zgłoszeń o łamaniu przepisów, że już nawet zgłaszać nie trzeba i dobrze ☺

Gość gość
9:42 W tym problem, że pytają kto zgłasza. Zauważyłam w zakładzie, że po zgłoszeniu właściciel zabrał samochód i co mam wtedy myśleć?

Gość gość
może to był przypadek?

Gość gość
To jest szczególnie irytujące jak pod apteką i przychodnią pacjenci do medycyny estetycznej okupują miejsca dla niepełnosprawnych, a potem pacjent do ortopedy albo na rehabilitację kuśtyka przez cały parking

Gość gość
U mnie pod blokiem są miejsca dla nieoelnosprawnych, ale nie ma takich mieszkańców, wiec każdy z moich bloków może zaparkować na tych miejscach

Gość gość
JP 100%

Gość gość
9:42 W tym problem, że pytają kto zgłasza. Zauważyłam w zakładzie, że po zgłoszeniu właściciel zabrał samochód i co mam wtedy myśleć?

Gość gość
9%42 korupcja

Gość gość
Znajomych urzędników i strażników czy straży miejskiej od razu zauważa się kim są właśnie po postawie jaka jest tutaj przedstawiona.