Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ostatnia szansa na powrot do Polski aby kupic mieszkanie taniej!

Polecane posty

Gość gość
Choćby mi mieli zaplacić, nie zamierzam wracać do Polski !

Gość gość
Trzeba być ostatnim frajerem żeby inwestować w mieszkanie PL. Przecież to się nie opłaca. Ceny stoją w miejscu a wybór na rynku wtórnym ogromny. Lidzie sprzedają za półdarmo żeby tylko wyrwać gotówkę. Wszystko i tak kupione na kredyt.

Gość gość
gość dziś nawet artykulu nie czytales debilu ;) zrob co nalezy a potem komentuj bo sie skompromitowales :D

Gość gość
a wybór na rynku wtórnym ogromny x I bardzo dobrze:) tak dziala zdrowy rynek. W uk nie ma zadnego wyboru i musisz kupowac od monopolistow co dyktuja ceny :D coś pieknego was robia w bambuko sprzedajac wam domopodobne stodoły za 400k funtow kiedy w PL mozna kupic za 4x taniej ;)

Gość gość
Tak, tylko, że jak kupisz nieruchomość w UK to po roku jest warta dwa razy tyle co zapłaciłeś. A w PL jak kupisz dziś to po roku tracisz kasę I brak kupców na two ja gó/wnia/na klitkę.

Gość gość
Dokładnie. Lepiej kupić nieruchomość w kraju który się liczy a nie w zapyziałej pl a potem błagać kogoś żeby to wziął za darmo.

Gość gość
Tak, tylko, że jak kupisz nieruchomość w UK to po roku jest warta dwa razy tyle co zapłaciłeś. x Jaasne zwlaszcza ze nie sprzdasz po roku ani w ciagu 5 lat nawet bo musialabys zaplacic 50% podatek w uk haha :D Po roku to bedzie juz brexit i ceny spadna o 50% :D:D:D w PL mieszkania sa niedoszacowane a w uk przeszacowane;) to ze tyle cos kosztuje nie znaczy ze jest warte :P zwlaszcza jak dom stoi w kraju gdzie w roku jest 300 dni deszczowych jak anglia :D:D:D a w PL pogoda murowana latem. I brak ciapatych, BEZCENNE ;)

Gość gość
gość dziś nikt ci nie da w pl za darmo biedaku :) to nie twoje Hounslow gdzie sa nagminne ataki rasistowskie na Polakow :D my w pl znamy swoja wartosc i byle komu nie sprzedamy:P

Gość gość
Najlepiej kupic w Szwecji.Kolezanki tak zrobily pare lat temu i teraz sa juz milionerkami.

Gość gość
Jak będziesz chciał pieniążki to byle komu sprzedasz, prostaku ;) a nikt za darmo nie daje? Serio? A kto by chciał pseudo zamek o kolorze zgniłej żółci? :D

Gość gość
A po co mam sprzedawac? :D w domu sie mieszka a nie spekuluje nim :D widac zes goowniany dom kupila ze tylko myslisz o sprzedazy ;) czyzby sąsiedzi to kolorowi w turbanach ? :D :D:D jak mi przykro :D:D:D ja w PL mam Polakow sasiadow i mucha nie siada ;)

Gość gość
tez uwazam ze kupowanie domow przed brexitem to ogromna glupota

Gość gość
Mucha nie siada tak ci osrana doope obrabiaja za plecami :D ale skad masz to wiedziec, ty przeciez z domu cwelu nie wychodzisz

Gość gość
My kupiliśmy 12 lat temu, więc nawet jak ceny spadną o 50% (niemożliwe, ale dla tych co panikują to piszę) to i tak kilkaset tysięcy funtów w kieszeni. Więc spoko :) jestem jeszcze młoda i nie jest to mój ostatni dom także myślę o sprzedaży i kupna następnego. W jakimś ładnym miejscu, pośrodku niczego :)

Gość gość
Ja sprzedalam mieszkanie w Polsce, nie zamierzam kupowac. Po co mam kupowac, nawet jesli bede chciala wrocic na emeryturze, co chyba tez nie nastapi, to sobie kupie.

Gość gość
Bo cie nie stac na zakup w naszej pieknej Polsce :D musisz biedaczko mieszkac z turbanami i dwoma kurkami w zlewie :D :D buahahahahaaaaa

Gość zuzanna81
Zgadzam sie z artykulem pod linkiem powyzej. My juz kupilismy w Polsce dom za 320tys zł w 2015, dzis jest warty ponad 500tys zł bo ceny gruntow poszly w okolicy mocno do gory;) no i najwazniejsze ze przedszkole blisko, duzo sklepow i najwazniejsze nie ma kolorowych ;) mieszkam u siebie:) w anglii codziennie jakies morderstwa z nozami na polakach....

Gość zuzanna81
aaa i dodam jeszcze ze moj dom warty dzis ponad 500tys zł (tak nam wycenil rzeczoznawca z agencji nieruchomosci) w anglii by kosztował 500tys ale funtow ;) a w pl pogode i piekne lato mamy GRATIS :)

Gość gość
to ja napisalam gość dziś , nie mieszkam w UK, nie mieszkam tez kolo kolorowych idioto, ale ty glupi jestes, wiec ci wybaczam.

Gość gość
Bo w pl wszystko jest za bezdurno. Domy też.

Gość gość
W pl nic sięnie opłaca.

Gość gość
To prawda. Kto kupuje mieszkanie w pl to chyba zdrowo szurnięty jest. Przecież przy tych cenach to czysta strata. Nie dostaniesz nawet swoich pieniędzy jak będziesz musiał sprzedać. Nie mówiąc już o zysku.

Gość gość
gość dziś tak mowisz bo cie nie stac aby kupic w PL :D

Gość gość
A ja to widzę tak: gdyby ten dom stał w UK np w Londynie to by był wart powiedzmy 1.000.000£ ale ponieważ stoi w zasranej PL to jest teoretycznie wart 250.000£. Tyle, że żeby właściciel dostał za niego tą sumę to będzie musiał długo szukać naiwniaka, który zapłaci aż tak zawyżoną cenę. Skończy się to tak, że sprzeda za pół ceny. Tak właśnie wyglądają inwestycje w pl.

Gość gość
gdyby ten dom stał w UK np w Londynie x Gdyby twoja babcia miala wasy to by byla dziadkie idiotko :D gdyby gdyby :D nie gdybaj w bo w uk nie ma szans na takie domy bo macie zj/ebane prawo budowlane :D:D w uk buduje sie tylko smierdzace brzydkie kloce :D

Gość gość
Tyle, że żeby właściciel dostał za niego tą sumę to będzie musiał długo szukać naiwniaka, który zapłaci aż tak zawyżoną cenę. Skończy się to tak, że sprzeda za pół ceny. x Buehehhahahahahahahah debilka mysli jak 10lat temu :D dzis popyt w PL przewyzsza podaz ;) nie bylas w PL debilko to nie wiesz o ile wzrosly ceny mieszkan;) za po ceny to ty sprzedaz jak po brexicie jak firmy uciekna z uk do Europy ;) :D

Gość gość
za pół ceny*

Gość gość
Nikt przy zdrowych zmysłach nie inwestuje w nieruchomości w PL, bo nawet dziecko wie, że każdy grosz wydany w PL to czysta strata. Te polskie domy to gryzmoły, spazmy domorosłych architektów w porównaniu z piękna zachodnia architektura. Można przejechać polskę wzdłuż I wszerz I nie znaleźć jednego atrakcyjnego obiektu. A jak już nawet jest coś (tak jak w tym wypadku skopiowane z Eurohus) to na góównianej parceli o wielkości 500 m kw. Buahahaha! Kurnik!