Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż powiedział ze nie będzie przy porodzie jest mi cholernie zle

Polecane posty

Gość gość
7.26 i 7.38 tak macie rację facet zwykły egoista który dba o swoje cztery litery a was ma za służące. Mój był wspaniały podczas porodów przy bólach krzyżowych rozmasowywał kręgosłup i to na prawdę pomagało. Również obecność męża powoduje że jest jest się spokojniejszą i nie zdaną na łaskę personelu i często jego fochy. A co do porodów kiedyś to mój dziadek był zawsze przy porodach gdy była akuszerka i nie widział nie w tym szczególnego żaden bohater lecz człowiek mający uczucia dla ukochanej żony. Co do ginekologa to babcia nigdy nie była bo zawsze prowadziła ją akuszerka i do żyław zzdrowiu 87 lat. I nie rozumiem tych dupków co nie chcą być przy badaniach czy porodach to zwykłe menele którzy przy piwie z kolesiami mówią jacy są z***biści ale tylko w gębie!

Gość gość
Oj jakie sie kobitki delikatne zrobiły...musi być mężuś, mamusia, siostra, koleżanka każdy musi się patrzeć jak rodzę i sram pod siebie! Bo ja tak wymagam! Żałosne. Przez tyle lat kobiety rodził i nie robiły z tego problemy a teraz każda chce mieć cesarkę i milion osób obok siebie. Widać autorko nie nadajesz się na matkę jeżeli nawet urodzić nie potrafisz...Dobrze że facet ma swoje zdanie ale polek nic nie zadowoli. Chce być - źle. Nie chce być - jeszcze gorzej.

Gość gość
Widocznie nie dorosłaś ani do małżeństwa, ani do rodzenia dzieci jeżeli nawet z mężem nie umiesz rozmawiać tylko idziesz płakać pod prysznic. Czy masz 15 lat że się tak zachowujesz? Czy może jesteś po prostu głupia?

Gość gość
16.41 to nie delikatne kobitki się zrobiły lecz skończyła się era upadlania przez personel medyczny. Również gdy jest ktoś bliski nie dochodzi do beztroski u lekarzy i nawet do zgonu pacjentki czy dziecka przez zaniedbania personelu medycznego a takie zgony są! Również przy zabiegu czy badani nawet w szpitalumam bo takie jest prawo do oobecności które musi szanować personel medyczny!

Gość gość
No niestety kobiety XXI wieku to nie kobiety a miękkie fajfuski. Idziesz, rodzisz, wychodzisz. A nie cały spektakl z rodziną i filmem z porodu. Żałosne. Do tego sama piszesz że "pewnie chciałam aby go nie było" podczas pierwszego porodu i nagle ci sie odwidzialo. Sama nie wiesz czego chcesz, powinno odebrać ci się dzieci bo jestes niezrównoważona!!!

Gość gość
Masz racje,bo dzisiejsze kobiety nadaja sie tylko na marsze feministek,a nie do wychowywania dzieci.Rodzic przy mezu,to dla mnie obrzydliwe,a ta jeszcze gotowa nawet do rozwodu.Maz powinien kopnac w ddooooe,to by zrozumiala.Czytajac te komentarze mysle, ze wiekszosc nie dojrzala do bycia zona i matka.Zal tylko chlopow,dzieci i rodziny.Powinny byc samotne ,a nie bawic sie w rodzine.

Gość gość
Nie zgodzę się z wami bo takie przeżycia jak partner podczas badań czy zabiegu lub porodu z cala związek. Ma większy szacunek do swojej lubej. A wiem że tu obecni z personelu lekarskiego będą wysmiewac obecność kogokolwiek z rodziny przy badaniu zabiegu czy porodzie bo to bardzo niewygodny świadek. Bo rodzaca nie może składać skargi bo była w szoku porodowym i dlatego personel jest wtedy bezkarny!

Gość gość
Nie zgodzę się z wami bo takie przeżycia jak partner podczas badań czy zabiegu lub porodu z cala związek. Ma większy szacunek do swojej lubej. A wiem że tu obecni z personelu lekarskiego będą wysmiewac obecność kogokolwiek z rodziny przy badaniu zabiegu czy porodzie bo to bardzo niewygodny świadek. Bo rodzaca nie może składać skargi bo była w szoku porodowym i dlatego personel jest wtedy bezkarny!

Gość gość
16.47 debilu zboczony " rodzić przy mężu to obrzydliwe " a jak będziesz jako dziadek( bo jesteś zboczonym facetem ) w pampersach to ginekolog ani personel medyczny go nie zmieni pusty łbie! Ja mam zawsze męża przy badaniu czy porodzie był nawet przy usuwaniu nadżerki.

Gość gość
Rozumiem że z taką samą chęcia zapraszacie męża do łazienki i przy nim sracie tak? Nie macie za grosz godności? Wiecie że poród może się skończyć tym że zesracie się z bólu? Czy ten temat założył mężczyzna?! Jaka normalna kobieta ma pretensje o to że facet nie chce byc przy porodzie. Albo przy badaniu ginekologicznym!!! To jest nienormalne! No chybą że sracie przy sobie, sikacie i nie macie za grosz szacunku do siebie.

Gość gość
Mąż powinien być również przy lewatywie!!!!

Gość gość
Widok partnerki która leży we krwi i krzyczy z bólu cała z****** z cala związek 👄

Gość gość
Mąż powinien przed porodem zrobić żonie lewatywę i to mąż zawsze powinien zmieniać podpaski 👄

Gość gość
To po prostu nieudacznice zakompleksione, niekochane, niepewne związku, nic nie umieją i jedyna okazja aby pokazać że coś potrafią, to poród, no i mąż musi być przy tym, bo to jedyna okazja aby coś znaczyć. Tchórzliwe babole i glupie.

Gość gość
gość wczoraj Weźcie nie udawajcie ze chodzi o to żeby maz was wspierał przy porodzie ... po prostu chcecie z tego zrobić ważny moment jezyk.gif macie już wyobrażone jak dzidzius wyjdzie a maz płacze z radości i ze wzruszenia i całuje was po główce. Jak maz odmówi to jestescie oburzone bo dla niego to nie jest takie ważne ... psuje wam plany smiech.gif x lecz sie!!!!

Gość gość
Kurwa jaki spam prostakow którzy poród wiedzieli tylko w filmie. Żałosne. Facet który się boi porodu to nie facet tylko p***a

Gość gość
buhaha,ale sie usmialem,z tych co chca rodzic z mezem.Wychodza z zalozenia,ze jak byl przy robieniu,to teraz nalezy pomoc babie wyjac .Co za debilki !

Gość gość
Kobieta musi mieć to coś, jakąś tajemnicę, kobiecosc, a wy kawa na ławę, morda spocona, dupsko na wierzch... i to ma scalać związek. Rodziłam 2 razy i gdyby maz chciał przy tym być, wysłałbym go do psychiatry.

Gość gość
Mąż powinien wyjmować kupe 👄

Gość gość
Mąż który się boi porodu to gej. Prawdziwy facet mam jaja i nie boi się niczego

Gość gość
P**deczki w rurkach plodza dzieci, ale na porodowke już nie wejdą że strachu. Buhahhahah

Gość gość
gość dziś Wysłałbym... Kutwa tak się zapedziles w gejostwie trolu że już nawet na porodowke ci sie zachciało. Zmartwie cię, wyposażenia ci brakuje do tej zabawy

Gość gość
Nie od dziś wiadomo że Polakom jaj brakuje. Miękkie fujary

Gość gość
Kobieca tajemnica to kupa którą mąż musi wyjąć przed porodem i ze smakiem spałaszować na jej oczach 👄 Wtedy zwiazek będzie z calony 👄 jak tego nie zrobi to jest pedałem 🌼

Gość gość
Faceci to p***y

Gość gość
Polakom brakuje jak aby zjesc żonie kupe 👄

Gość gość
Kupa w ustach meża to jest złączenie magiczne 🖐️

Gość gość
Mąż musi zjeść kupe żony przed porodem aby związek się zcalił!!!

Gość gość
Leczcie się k****, porównywać rodzenie dziecka do jedzenia kupy.

Gość gość
Matka k****, ojciec pijak albo żebrak = idiota i troll co nie odróżnia porodu od srania