Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość try2222

Dziwna żyła w pochwie klykciny, jak mam teraz urodzić dziecko??

Polecane posty

Gość gość
Jestes k***a oblesna

Gość gość
To jest troll jakiś, prawda?

Gość gość
wytłumaczę ci to prosto. Żyła żyłą, a poród porodem. Obie sprawy fizjologiczne. Nic nie pęknie, wyluzuj, każdy ma żyły.

Gość gość
Wiem, że to oblesne i dziwne , przepraszam , ale pytam powaznie czy ktos wie czy to klykciny sa w pochwie i czy ta zyla to jest cewka bo u innych raczej nie jest to tak zrosniete , tylko jest jakas dziurka a nie zyla , ale nie ogladam narzadow innych kobiet , żaden lekarz nic nie mowi na ten temat a dziecko nie powinno sie rodzic naturalnie jesli to sa klykciny bo konsekwencje sa straszne. chodzę do lekarza prywatnie , badaja mnie przezpochwowo , wkladaja wzierniki to jak moga nie zauważyć takich rzeczy . Wiem , ze to glupie i spodziewalam sie wysmiania , ale naprawde boje sie , ze to klykciny i cos sie stanie podczas porodu

Gość gość
Do gość 23;07 Wiem , ze kazdy ma zyly tylko , ze ona nie jest na wargach mniejszych czy większych np ze dziecko sb przez pochwe przejdzie a jakby miedzy nimi i tak Jakby sie wrosla z jakimis dziwnymi naroslami , ktore nie wiem czy sa klykcinami a żaden lekarz mi tego nie wykryl. Wiec skoro boli to przy dotyku to jak nie bolec jak dziecko jest takie duze

Gość gość
Mam to samo, to jest pozostałość po błonie dziewiczej

Gość gość
Ale tego jest naprawde sporo i nie w samej pochwie ... a to zdj wyzej? Szukalam w internecie , ale nie zauwazylam zeby jakas kobieta miala taka " zyle" na dodatek taka ktora jest zrosnieta wlasnie z tymi " naroslami" te narosla to jeszcze sa miekkie ale ta " zyla" bolesna i twarda i to wszystko zaslania , owszem w ciazy zdarzają sie zylaki np warg , ale to nie zylak i nie ma wargach... A miedzy nimi w pochwie..