Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strona lub forum gdzie jest obiektywnie o szczepieniach.

Polecane posty

Gość gość

Znacie? Niestety ja trafiam zawsze na fanatyków w jedną, lub drugą stronę. Albo nie szczepić nigdy i na nic, bo szczepienia to samo zło, albo szczepić na wszystko, bo szczepienia to samo dobro, a jak ktoś ma wątpliwości, albo ma dziecko z nop-em, to zaraz oszołom. A ja chciałabym czasem porozmawiać z kimś obiektywnie, kto zdaje sobie sprawę zarówno z korzyści, jak i zagrożeń jakie niosą ze sobą szczepienia, orientuje się w szczepionkach, czyta ulotki, opinie, stara się świadomie wybierać, lub świadomie z czegoś rezygnować. Błagam, bez kłótni. Jeśli znacie takie miejsce, dajcie po prostu namiar. Ten wątek nie jest początkiem dyskusji: szczepić czy nie. Dziękuję :)

Gość gość
Nie ma takiej strony

Gość gość
No właśnie też mam takie wrażenie. Albo wszyscy na hurra za każdym szczepieniem, albo wszyscy przeciwni każdej szczepionce.

Gość gość
Ja jestem pomiędzy, ale i tak mnie biorą za stop nop.

Gość gość
Jestem tak pośrodku. Choć uważałam, że pneumokoki to już za dużo, aż syn koleżanki znalazł się w szpitalu, dren itp. (pneumokokowe zapalenie płuc). Ale to już chyba wystarczy jak na obowiązkowe.

Gość gość
Jest mnostwo informacji, wygugluj szczepienia, tylko nie wybieraj forów spolecznosciowych, gdzie pisza laicy, ale takie, gdzie wypowiadaja sie lekarze, przedstawiciele powaznych instytucji naukowych, podane sa źrodla i statystyki światowe. Poza tym wciąz podaje sie nowe informacje na ten temat, chocby dzis znalazłam: http://www.edziecko.pl/starsze_dziecko/7,79317,23406624,mama-4-latki-z-warszawy-w-przedszkolu-corki-jest-odra-czy.html