Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznam i wychowam 20 22 latke

Polecane posty

Gość gość
Autorze ja na poważnie z kimś bym się spotkała w ten weekend. Fajnie że lubisz tańczyć.

Gość gość
Zaraz napiszę :)

Gość gość
Napisałam. Czekam na odpowiedź.

Gość gość
up.

Gość gość
Autorze, gdybyś był normalnym gościem, przy tych parametrach (wygląd 8/10, wysoki, zarabia 12 k) dawno miałbyś szczęśliwą małżonkę, a może i dziecko w drodze. Musi być z tobą coś mocno nie tak, skoro zamiast mieć szczęśliwą, fajną rodzinkę, na kobiecym forum szukasz 12 lat młodszej dziewczyny do "wychowywania" :O :O

Gość gość
19:37 Zawodowy ru**acz hedonista i egocentryk zapewne :) kijem bym nie tknęła

Gość gość
Po prostu nie chce mieć jeszcze szczęśliwej rodzinki. A nawet jeśli kiedyś będę chciał to z "wychowana" żona.:)

Gość gość
A ja zaryzykuję. Spotkam się i zobaczę co z tego wyjdzie :)

Gość gość
19:39 tak to sobie tłumacz :) Gdybyś naprawdę był taki, jak starasz się tu przedstawić, nie musiałbyś leczyć kompleksów "wychowywaniem" drugiego dorosłego człowieka i nie musiałbyś szukać towarzyszek na babskim forum, tylko cieszyłbyś się relacją czy relacjami z kobietami w realu. Bo kobiety potrafią zaopiekować się fajnym facetem. Stawiam dolary przeciw orzechom, że w realu jesteś ciapą, zdominowany przez innych, miałeś dominującą matkę i musisz nieudolnie odreagować :O tak czy inaczej, przegryw przez duże P

Gość gość
Powodzenia z niedojrzałym kolesiem, który w tak dojrzałym wieku nie myśli, by podjąć odpowiedzialność za swoje życie :)

Gość gość
gość dziś Po prostu nie chce mieć jeszcze szczęśliwej rodzinki. A nawet jeśli kiedyś będę chciał to z "wychowana" żona.usmiech.gif x Z "wychowaną" żoną? To pewnie by była mega dysfunkcyjna rodzina

Gość gość
19:43 Czego Go krytykujesz? Nie odpowiada Ci temat , nie udzielaj się w nim. przynajmniej ma jaja żeby zawalczyć o swoje. krytykować to każdy potrafi....

Gość gość
19:46 gość ma jaja szukając 12 lat młodszej, uległej dziewczyny na babskm forum :D A to dobre :D Na marginesie, "Go" piszemy o Bogu, o ludziach piszemy z małej litery

Gość gość
Też mi się wydaje że lepszy taki który wie czego chce niż jakas lemiega.

Gość gość
Doradzam nie wchodzić w realną interakcję ze świrusami z tego forum, od razu widać, co to za element :)

Gość gość
Widocznie dziewczyna wczula się w rolę skoro pisze Go. :)

Gość gość
Mi akurat gosc nie odpowiada wiekowo ale kiedys poznalam tutaj nnormalnego faceta. I w realu wypadl lepiej niz na forum.

Gość gość
gość dziś No musiał wypaść lepiej, w końcu chciał zamoczyć ;)

Gość gość
Autorze jesteś jeszcze. Napisałam do Ciebie ale potrzebuje szybko odpowiedzi bo nie wiem jak mam sobie weekend planować.

Gość gość
Grey w każdym kraju jest podobny.

Gość Daniel1157
Często nawet młodzi mężczyźni w wieku 20-30 lat mają problemy z testosteronem wtedy na ratunek przychodzi iqman. Wiem sam przez to przechodziłem nowa laska na dyskotece domówce imprezie, a moja męskość szwankuje. zapomniałem o tym teraz jestem na iqman i panienki sobie opowiadają o moim no same wiecie.