Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Historyczne dane. Rekordowo niska liczba Polaków chce pracować za granicą!

Polecane posty

Gość gość
Trzeba zarabiac co najmniej 2000 funtów, a o takiej wypłacie to będziecie mogli sobie tylko pomarzyć xxx Oboje z mezem mamy blisko 6K funtow netto, i wsrod naszych znajomych jest to nie az tak wysokie wynagrodzenie, sa pary ktore maja znacznie lepiej. Oboje po studiach, 5+ lat doswiadczenia w zawodzie.

Gość gość
Trzeba cos umiec zeby miec prace a nie ze wiekszosc sie tylko nadaje na stanie przy tasmie i ani be po angielsku buahaha :D a to moze kazdy robic, dlatego dla wszystkich nie ma pracy i dobrze

Gość gość
Zone to masz ale w simsach obesrany cwelu.

Gość gość
Nie jem miesa, nie przepadam za ziemniakami, wole zjesc np makaron tagliatelle z domowej roboty pesto I podsmazonymi pieczarkami, lub jajka sadzone lub zupe soczewicowa , lub tunczyka z brokulem... umowe o prace mam 35 godzin, stawke mam zdecydowanie powyzej minimalnej. pozdrawiam

Gość gość
....a potem sie obudzilas bo budzik zadzwoni aby wstawac na codzienna zmiane do sprzatania hoteli.

Gość gość
*zadzwonil

Gość gość
nie, nie obudzilam się, pracuję w biurze w sporej agencji rekrutacyjnej a mąż w IT, pozdrawiam

Gość gość
Ale macie w tej waszej PL tanio! Jak porównać ceny to żyjecie za bezdurno a do tego jeszcze UE daje wam miliardy. Dobrze wam tak. Życzę wami wszystkiego dobrego i jeszcze niższych cen.

Gość gość
Taa w agencji ale towarzyskiej :D:D HAAHAHHAHAHAHA :D

Gość gość
Ale macie w tej waszej UK drogo! Jak porównać ceny to żyjecie za drożyznę o a do tego jeszcze UE daje wam miliardy. Dobrze wam tak. Życzę wami wszystkiego dobrego i jeszcze wyższych cen.

Gość gość
17:36 Emigranci najczęściej mówią że pracują w biurze,jako menager lub branży IT.

Gość gość
Taaa, menagery powierzchni płaskich xD a w realu sprzataczki za bezdurno w anglii.

Gość gość
Maz pracuje jako dyrektor dzialu, ja mam prace biurowa. Oboje zarabiany bardzo dobrze. Z doswiadczeniem pewnie moglibysmy podobnie zarabiac w Polsce, ale po co wracac? Rodzina tutaj, znajomi tutaj. Nie mieszkamy w drogim regionie.

Gość gość
maz jest wlascicielem miscrosoftu a ja wlascicielka lini lotniczych srednio 15 trylionow funtow na rok.... Poza tym z nieba pada u nas manna a z kranow plynie piwo. Zazdroscicie na polaczki ze mamy tak dobrze w uk.

Gość gość
Hahahaaaaa wlascicielem microsoftu w uk :D :D bueheheeee tepaczko na pewno :D:D zmywasz kible i do tego klamiesz :D

Gość gość
Ja mam swoją sieć pubów a zaczynałem jako pomywacz.

Gość gość
Ja mam 3 salony samochodowe w PL.

Gość gość
Żebyście nie wiem ile zarabiali to i tak najtaniej jest w PL. Tutaj można żyć dostatnio zarabiając 3.000 zł a w UK nawet gdybyście zarabiali 3.000£ (w co bardzo wątpię) to i tak nie będziecie żyć w takim luksusie jak my polscy patrioci. Bo w PL wszystko jest za bezdurno a pensje idą cały czas w górę. No i my jesteśmy u siebie. Wśród białych Słowian. Za rok, dwa prześcigniemy Europę Zachodnią i będziemy zarabiać trzy razy tyle co oni. Czyż to nie jest piękne?

Gość gość
To ty bingol?

Gość gość
W Polsce nikt mi nie bedzie.obrzazal corki i nie gwalcil zony. To mi wystarczy w zupelnosci. Wole Polske od zachodnio europejskich krajow islamskich.

Gość gość
Ludzie, serio tak trudno uwierzyc że ktoś może pracować w biurze w UK ?? :O trzeba mieć kilka umiejętności np świetna organizacja pracy, dobra pamięć, oko do detali, znakomity angielski (mowiony pisany, czytany i rozumiany mówiony także przez telefon, nie tylko face to face). trzeba znac worda, excela. tyle, co mi wielkiego?? a IT? kolega w pracy mojego męża, w POlsce skończył technikum. ma "tylko" maturę polską. facet od zawsze uwielbial grzebać w html i takie tam. w UK poszedl po kilku latach do collegu wlasnie na kierunek związany z kodowaniem itd. obecnie od dobrych paru lat jest głównym web developerem w firmei gdzie pracuje mój mąż, i ten facet - ma jakoś 33 lata - zarabia ok 43-44 tysięcy funtow rocznie.

Gość gość
...a potem sie obudzilas :D 🖐️

Gość gość
23:21 wejdź na LinkedIn, zrob porzadne wyszukiwanie, zobacz ile Polaków poza Polską, nie tylko w UK, także poza Europą, ma spoko prace lub robi świetne kariery. Bo na LinkedIn się nie kłamie, nie koloryzuje, tam są czyste fakty odnośnie czyjejś pracy i doświadczenia- jesl wiesz, co to za strona w ogóle...

Gość gość
kolega w pracy mojego męża, w POlsce skończył technikum. ma "tylko" maturę polską. facet od zawsze uwielbial grzebać w html i takie tam. w UK poszedl po kilku latach do collegu wlasnie na kierunek związany z kodowaniem itd. obecnie od dobrych paru lat jest głównym web developerem w firmei gdzie pracuje mój mąż, i ten facet - ma jakoś 33 lata - zarabia ok 43-44 tysięcy funtow rocznie -- w jakim to miescie? bo wcale nie duzo jak na html developera. ale jesli nie w Londynie to raczej spoko

Gość gość
Bingol też zrobił karierę w PL. Zarabia już miljony, miljonów. Teraz zamieszkał w obszczanym PGR, gdzie się urodził.

Gość gość
Nie ma juz polskich PGR. Jest piekna Polska ktora powoli przesciga twoj zaszczany jukej. Zakładaj turban i odmawiaj allah akbar w jukeju. Nigdyu nie bedziesz tam u siebie. Haha!

Gość gość
do 10:45 To w Edynburgu - mala firma ponziej 15 pracowników, ale ma bogatych klientow

Gość gość
Edynburg a co to? Taka wieś jak Przemyśl? :D

Gość jakiś tam bangladesz
po co wyjeżdżać jak w PL jest cud i miód?

Gość gość
Nie ma juz polskich PGR. Jest piekna Polska ktora powoli przesciga twoj zaszczany jukej. Zakładaj turban i odmawiaj allah akbar w jukeju. Nigdy nie bedziesz tam u siebie. Haha!