Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety, ktore zakoc***a sie w biedakach, bo ma np "ladne oczy", to idiotki...

Polecane posty

Gość gość

Kobiety, ktore zakoc***a sie w biedakach, bo ma np "ladne oczy", to idiotki...

Gość gość
Nie przystosowane do przetrwania. Dawniej takie stawaly sie pokarmem dla tygrysow szablozebnych. Rozsadna kobieta wybierajac faceta powinna kierowac sie tylko jednym kryterium - czy ma kase! A nie jakas miloscia i motylkami... :O

Gość gość
a co żal ci że ktoś zdolny jest do zakochania się? bez przeliczania zawartości cudzego portfela to że ty jesteś kurwą nie znaczy że są nimi wszystkie. owszem większość, ale nie wszystkie

Gość gość
7:36 to idz zakochaj sie w bezdomnym glupia romantyczko i mieszkajcie w smietniku. Hormonkami w ukladzie limbicznym na pewno wykarmisz swoje patologiczne dzieci!

Gość gość
Ja mogę akochać się w osobie wykształconej i mądrej a nie w jakimś idiocie co wszystko co posiada dostał od rodziców, mądry facet zawsze dorobi się

Gość gość
11:18 dobrze, ze nic oprocz genow nie posiadam od rodzicow, a wszystkiego sam sie dorobilem. Kochasz mnie?

Gość marawstala
Biedak nie zawsze musi być biedakiem : ) a jeśli poza tym jest fajny to czemu nie

Gość marawstala
* jeśli będzie obrotny to sie dorobi

Gość gość
O, i znów jakiś idiota zakłada, że wszystkie kobiety są pasożytami i lecą na hajs faceta :D Rozumiem, że Autor mierzy swoją miarą? :D Ja akurat zarabiam tyle, że mogłabym utrzymać samodzielnie całą 6-cio osobową rodzinę, oraz na tyle zabezpieczoną przyszłość, że nie mam się czym martwić dożywotnio. Także stać mnie na ten luksus zakochania się i wejścia w związek z miłości ;)