Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słabi faceci do mnie podbijają. Naprawdę bardzo słabi

Polecane posty

Gość gość
Dlaczego uważasz że to była reklama. Pragnę zauważyć że to była druga część wypowiedzi, pierwsza odnosiła się do prasowania koszul, brania do buzi itp itd. Więc chyba anty reklama.

Gość gość
Ja kasy mam przeciętnie ale mam dużego, na powodzenie nie narzekam nawet za duże ale jestem zajęty. Kasa pomoga ale nie jest najważniejsza.

Gość gość
Ja nie widzę nic złego w prasowaniu koszul dla swojego mężczyzny, myślę nawet że większość kobiet tak robi. Do szpilek też się przyzwyczaje,:), najważniejsze to chyba mieć podobny plan na życie i zrozumienie drugiego człowieka.

Gość gość
W przeciwieństwie nie żałuję na przyjemności nie jestem sknerą i tak mam wszytko co chce mieć prędzej czy póżniej ten drugi Randka w ciemno kogo wybieracie xd. Nudy nie źe mną. Mam dużego xd. Kulture to wyniósłem z domu, romantyczny z nutką fantazji. 2. Dawajcie swoje typy i propozycje.

Gość gość
bo szukaj młodszych. kiedyś byłaś młoda ale już nie jesteś wiec twój pułap wiekowy się zmienił no i możliwości wyboru spadły wiec został Ci tylko ten gorszy sort którego inne nie chciały. a Ci co szukają żon i stabilizacji maja obawy przed karierowiczką.

Gość gość
Niby autorka tematu ogarnięta, a mało co wie o mężczyznach. 1. Nie "lecimy" na stanowisko i pozycję społeczną partnerki. A praca w korpo to bardziej minus niż plus, mało kto ma ochotę słuchać w prywatnym życiu o korporacyjnym bullshicie (nigdy, ale to nigdy nie przenoś takiej roboty do domu!) 2. Na majątek lecą tylko wieczni bezrobotni, pasożyty i patole, porządnego faceta nie interesuje czy jesteś bogata.

Gość gość
Autorko...zmien myslenie ;) Reszta pań...wy tez :D

Gość gość
Hedorivka? Czy więcej tu takich co wyżej sr(ają niż du(pę mają?

Gość gość
Autorko a co robiłaś kilka lat temu skoro miałaś takie powodzenia? Mimo tyłku chętnych nie znalazłaś faceta? Sorry ale większość fajnych facetów jest zajętych. Więc albo bierzesz to co zostało albo pozostaje niezależną singielką.

Gość gość
Autorka byla przed operacja zmiany płci. Dlatego czekała :P

Gość Maryyyś
Anty-reklama tez chwyciła ;) Mam wrażenie, ze rośnie popyt na Perfekcyjne Panie Domu.

Gość gość
Perfekcyjne panie domu zawsze były w cenie. Zmiany ustrojowe i bieda w Polsce tylko na chwilę sprawy że kobiety musiały iść do pracy. Teraz kiedy jesteś w stanie utrzymać rodzine z jednej pensji wszystko wróci do normy.

Gość Maryyyś
Tylko, że normą m.in. (przynajmniej dla mnie) jest tez praca zawodowa. Co nie wyklucza dzieci, pierogów, schabowych, teatru, książek (cześć wyliczanki swiadomie pomijam) ;)

Gość gość
te światło jakieś żółte było. przecież tamta to ewidentnie czarna jest-serio!

Gość gość
No tak, a ja akurat mogłabym pracować, sprzątać, podróżować, chodzić w szpilkach, do teatru kina etc, i jak nie było chętnego tak nie ma. :(

Gość gość
kazdy ma wymagania i wyobrazenia hahah marzcie sobie dalej menszczyzni i kobietony, zalosni jestescie wszyscy :D

Gość gość
10:49 ja nie moglabym byc z takim dominatorem, dopasowac sie tak stuprocentowo do kogos, jakby zrezygnowac ze swojego zycia brrrrrrrr

Gość gość
z tego samego powodu nie moglabym byc tez z muzulmaninem, takim radykalnym , jedziesz do niego do rodziny i nie masz wiecej zycia :d mi tam wylacznie pieniadze u mezczyzny nie imponuja, wiec cieszylabym sie gdyby jego obchodzilo cos wiecej poza moja dupa :)

Gość gość
ohhhh

Gość gość
Usta też mogą być jak wolisz :)

Gość gość
Dlaczego ja obrażacie nie znacie jej a wy od razu ze brzydka i mało interesująca.....to trzeba być modelka żeby mieć fajnego faceta?to ja nigdy nie bd najwyżej miała

Gość gość
Tutaj same brzydkie są w większości starsze, te fajniejsze nie mają czasu i nie siedzą na takich forach. Ładniejsze nie mają problemów kogoś znależć mają w czym wybierać.

Gość gość
do mnie nawet słabi nie podchodza tylko się gapia jak sieroty

Gość gość
Tez zawsze sie zastanawiam, jak to jest, kiedy kobieta sie chwali, ze wyrywali ja tacy 10/10, a w ostateczności została z takim 5/10 albo samotna? Widac czekała na takiego 11/10 i sie nie doczekała, a teraz wylewa łzy po katach.

Gość gość
"... tylko się gapia jak sieroty " Nie sieroty, a koneserzy piękna bez potrzeby posiadania na własność tegoż