Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wybaczyc zdrade

Polecane posty

Gość gość
noo, takk, natura

Gość gość
21.26 dokładnie

Gość gość
Co za pytanie.Chcesz to wybacz,nie chcesz-nie wybaczaj.Nie potrafisz - odejdź.

Gość gość
Wynik testu na ojcostwo wyszedl negatywny, moj maz nie jest ojcem!! :-) Rozmawialam tez z kolega F - potwierdzil wersje mojego meza. Nie jest to bardzo bliski kolega ani meza, ani moj - wiec trudno mi powiedziec czy kryje meza czy mowi prawde. Mowi, ze pomieszali drinki z piwem, moj maz byl w zlym stanie wiec wzial go na nocleg u siebie, dal mu kanape do spania, sam poszedl spac i wiecej nic nie wie - moj maz go obudzil nad ranem, ze jedzie do domu. Mowi, ze maz poznal ta lokatorke na tej imprezie, dobrze im sie gadalo, moze jej sie podobal ale trudno powiedziec i nie zwrocil wtedy uwagi. Wrocili w trojke do domu ale nic nie wie, zeby cokolwiek miedzy nimi bylo i tez byl w szoku, gdy ona poprosila telefon od mojego meza twierdzac, ze jest ojcem dziecka. F powiedzial tez, ze jego zdaniem nie wierzy zeby moj maz mial jakikolwiek romans, na spotkaniach z kumplami zawsze zachowuje sie jak "szczesliwy maz i tatus". Poznalam ja. Nie bede sie rozpisywac. To drugi facet ktoremu zrobila test na ojcostwo... Ale nie jestem pewna - to musialo cos miedzy nimi zajsc, skoro z taka pewnoscia skontaktowala sie z moim mezem ze jest ojcem. Maz tez mowi, ze pamieta "jakies przytulania". Powoli mu wybaczam w sercu, bo mysle komu mam wierzyc - przypadkowej dziewczynie (ktora nie zrobila na mnie zbyt dobrego wrazenia) czy mezowi, ktorego znam od lat. Ale po calej tej historii nie ufam mu i ciagle do tego wracam myslami i analizuje.

Gość gość
Dopiero dwa dni temu pisalas pierwszy post a już dziś znasz wynik testu na ojcostwo? To kiedy zdażyło urodzić się to dziecko?

Gość gość
ty wierzysz opowieściom tego kolegi i bajaniu męża? naprawdę? a ten test to kiedy on robił?

Gość gość
16.56 haha dokładnie :D albo to provo albo autorka naiwna jest, kumpel zawsze będzie kryl swojego kumpla ;). Jej maz sam powiedziała ze będzie ojcem, nawet jeśli wynik testu negatywny to mezulek przyznał się ze ją zaliczył. Tak czy inaczej zdradzil, cholera wie czy pierwszy czy któryś raz z rzędu...

Gość gość
16.54 Test na ojcostwo mozna zrobic rowniez w ciazy. 16.56, 17.26, Moze w waszych malzenstwach wierzycie obcym osobom raczej niz swoim wspolmalzonkom... Co do kolegi, to nie kieruje sie tak jego opowiescia, ale przynajmniej nie zaprzecza ona wersji meza.

Gość gość
Zgadza się- test o ojcostwo można zrobić jeszcze w ciąży. Mąż autorki nie musiał odbyć stosunku- mogło być tak, że się całowali i obsciskiwali (to pamieta) a potem faktycznie padł. Nie zmienia to faktu, że jako mąż nie zdał testu- wystarczy, że się napije i zaczyna miziać się z innymi kobietami (ciekawe po ilu głębszych puszczają mu hamulce). Nie twierdze że jest to powód od razu do rozstania, ale nie wiem czy dasz radę zapomnieć i w czasie jakiejkolwiek kłótni nir bedziesz mu przypominać o tym. Kwestia jeszcze wyobraźni- wyobrażenie sobie jak mąż całuje się i obmacuje z inną. W sumie ciężka sprawa.

Gość gość
19.31 Maz nie mowil nic o calowaniu.

Gość gość
jemu daj w ten czy inny sposób popalić, czyli mężowi - a rodziny przez to nie trać, będziesz mądrze postępować - dasz temu radę, a na starość będziecie dla siebie , dzieci i wnuków - wsparciem. emocje z tym związane kiedyś miną......a życie toczy się dalej. nie słuchaj rad porzuconych kochanek, ani kobiet, które unoszą się honorem, wypędzają męża a potem usychają z tęsknoty. starsza kobieta Ci to mówi.

Gość gość
Starsza zdesperowana kobieta he he.

Gość gość
"Maz nie mowil nic o calowaniu" X Sorry, ale jeżeli facet nie wykluczał że może zostać ojcem to myślisz że to co pamięta to były zwykłe przyjacielskie przytulasy?

Gość gość
Jestem w szczesliwym zwiazku od 7lat. Czy zerwalabym z mezem gdyby "przytulal sie" do innej kobiety? Szczerze - zdarzylo mi sie w moim zwiazku, ze i ja flirtowalam. Na imprezie, w formie zabawy. Nigdy nie zdecydowalabym sie na macanki lub seks, ale dluzsza rozmowa, taniec, spedzenie wiecej czasu z jednym interesujacym facetem, patrzenie w oczy, objecie czy przytulenie. Raz nawet facet sie zagonil i pocalowal mnie prosto w usta, czego nie odwzajemnilam i przeprosilam go tylko ze chyba zle zrozumial moje intencje. Widzialam tez raz czy dwa jak moj maz flirtowal lub byl troche "zbyt przyjacielski" z kelnerka lub obca dziewczyna w pubie, wiedzac ze jestem niedaleko i moge to latwo zobaczyc. Zdarzylo mu sie obejrzec za inna dziewczyna na ulicy (dzieki bogu nie robi tego czesto). Czy z takich powodow rozeszlabym sie z chlopakiem lub mezem? Nigdy, kochamy sie, jestesmy szczesliwi, nie jestesmy swoja wlasnoscia i to niemalne ze czasem inna osoba wzbudzi nasze zainteresowanie, ale po krotkiej kalkulacji wiem, ze zaden z nich nie dorownuje mojemu mezowi. Wybralam go, bo pasujemy do siebie idealnie. Jesli miedzy twoim mezem a tamta dziewczyna bylo tylko jakies "przytulanie", to radzilabym ci zostawic to za wami. Oczywiscie zostaje pytanie czy faktycznie na tym sie skonczylo - ale tego chyba nigdy sie nie dowiesz.

Gość gość
Wow, jaki slodki post o sobie napisałaś ...

Gość gość
17'53 no,bylo tylko przytulanie,że aż testy DNA robił po info od tej kobiety,że zaciążyła .

Gość gość
17:53. Co kto lubi - mnie by taki związek nie interesował.

Gość gość
"Nigdy nie zdecydowalabym sie na macanki lub seks, ale dluzsza rozmowa, taniec, spedzenie wiecej czasu z jednym interesujacym facetem, patrzenie w oczy, objecie czy przytulenie. " X A ja jestem w szczęśliwym związki prawie 25 lat (prawie 18 jako małżeństwo) i nie wyobrażam sobie takiego zachowania. Bolaloby mnie też takie zachowanie mojego męża. No widocznie wy się dobraliście pod tym względem tylko, że jeżeli po 7 latach tak się zachowujecie to ciekawe na co pozwólcie sobie po 15 latach razem.

Gość gość
Świngersi ;)

Gość gość
"jestesmy szczesliwi, nie jestesmy swoja wlasnoscia i to niemalne ze czasem inna osoba wzbudzi nasze zainteresowanie, ale po krotkiej kalkulacji wiem, ze zaden z nich nie dorownuje mojemu mezowi." X No pewnie, że nikt nie jest własnością drugiej osoby, przy czym takie zachowania jak opisujesz w związku świadczą raczej o braku szacunku do osoby z którą się jest, niż o tym że nie jest się własnością tej osoby. Widocznie jednak mąż Ci nie wystarcza jeżeli tak się zachowujesz.

Gość Izumi z Meiji
Osoby, ktore tu wypowiadaja sie na temat urwanego filmu nigdy tego nie doswiadczyly bo nie wiedza jak to jest. Kiedys mnie sie cos takiego przytrafilo, pamietam ze pilam z przyjaciolmi i raptem otwieram dzwi do domu. Caly powrot do domu zostal wyciety z pamieci. Od przyjaciol dowiedzialam sie, ze nic nie bylo po mnie widac, szlam o wlasnych silach, wsiadłam w taksowke i pojechalam do domu choc ja tego nie pamietam. Do autorki cos mi sie wydaje, ze ta panienke z imprezy nie przelecial twoj maz a jego kumpel a, ze panienka tez byla wstawiona to mozliwe, ze pomyliła mężczyzn.

Gość gość
Jak się nie umie pić to się nie pije - proste.

Gość gość
Może i film mu się urwał, ale nie zmienia to faktu że jakieś przytulania pamięta. Jednak kobieta będąca 7 lat w związku uważa że to normalne, dla mnie nie do przyjęcia (chociaż nie twierdzę, że to powód do rozwodu).