Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tekst mojego faceta ,zalamka

Polecane posty

Gość gość
Ech, wojujące feministki, wiecznie same i zgorzkniałe, obrażone na cały świat i nadzieję czerpiące już tylko z fantazji. A mądre kobiety wiedzą, jak robić by było dobrze :) Autorko, bądź mądrą kobietą. Zdrówka ! :)

Gość gość
Bazienka mogę się z Tobą założyć o miliony że ja szybciej znajdę taka jaką chce, niż Ty takiego jaki by Tobie odpowiadał.

Gość gość
Tak autorko, obrabiaj z uśmiechem pałę faceta, który Cię nie szanuje i ciesz się, że nie jesteś sama. Zawsze mogło być gorzej, mógł Cię gwałcić albo bić, więc ciesz się. Ciesz się, że to tylko brak szacunku i z uśmiechem rób mu loda na tych czterodniowych wakacjach. A jak kiedyś będziesz się zastanawiać co się stało z Twoim szacunkiem do samej siebie, to przypomnij sobie to uczucie, zaraz po jego słowach i to, jak mu obciągałaś później, na wakacjach.

Gość gość
Autorko. Znajdź faceta który będzie Ci kazał chodzić do pracy i brać nadgodziny, żyj z poczuciem że utrzymanie domu jest na Twojej głowie. Znajdź faceta który nigdy nie zabierze cię na wakacje i nie sprawi żadnego prezentu. Taki dzięki któremu nigdy nie będziesz wiedziała co to dobre perfumy a ładna sukienkę to ubierzesz do trumny. Bądź silaczka, ciągle zmartiona życiem i codziennością.

Gość gość
11:48 ważne że ja będę szczęśliwy a Ty sfrustrowana

Gość gość
gość dziś Ech, wojujące feministki, wiecznie same i zgorzkniałe, obrażone na cały świat i nadzieję czerpiące już tylko z fantazji. A mądre kobiety wiedzą, jak robić by było dobrze usmiech.gif Autorko, bądź mądrą kobietą. Zdrówka ! x Ja nie jestem feministką, tylko podejscie wiekszości was jest PONIŻAJĄCE. Osobiście OBRAŻA mnie stwierdzenie jakie partner autorki użył w stosunku do jej osoby. A ty jesteś ku)rwa niedouczonym tłukiem widocznie, skoro uważasz nasze oburzenie za "wojujący feminizm". Po prostu jesteś ku)rwa burakiem ze wsi na słoiczyźnie.

Gość gość
Tylko że ta bank do 40-50 będzie miała z.zycia więcej niż Ty przez całe.

Gość gość
Dlaczego Ciebie osobiście obraża coś co nie było wypowiedziane do Ciebie.

Gość gość
A pozniej się dziwi cie, że taki Przemek pravik określa wszystkie kvrwami :) Nie masz szacunku do siebie to nikt nie będzie Cię szanował.

Gość gość
gość dziś x Dlatego, że też mogłabym trafić na takie ufo, które myśli ze jego chuuj jest w centrum wszechświata, a moją osobe widziałby tylko jako pojemnik na sperme. NIe życze sobie takiego traktowania. Proste? Napewno tak, ale oczywiście osobom upośledzonym w stopniu znacznym trzeba to przetłumaczyc na ich język...

Gość gość
Weźcie tego prostaka z wątku. Najgorsze co jest w płci męskiej: bucowatość, ptakocentryzm, brak uczuć wyższych. Nie nadaje sie ani na ojca, ani na męża ani nawet na kolegę.

Gość gość
gość dziś x No haha, on sie nadaje ale do lasu ku)rwa ru)chać kozy, bo z takim uposledzeniem uczuć wyższych to tylko takie prymitywne zachowania zostają. I niech se tam szałas wypucuje piekny i koze niech trzyma. Obleśny cap i kretyn.

Gość gość
Koles moze i cham ale autorka do niego pasuje skoro go WYBRALA.

Gość gość
Tekst jak tekst. Mój mąż też jest taki. A po ślubie już jesteśmy ohoooooo naście lat... mam wyglądać dobrze, starać się dla siebie i dla niego. W ciąży przytylam 32kg z bliznietami. On mnie tak dopingowal, ze w ciągu 4miesięcy wygladalam lepiej niż przed ciążą. Także może Twój jest pristolinijny. I nie trzeba się doszukiwać problemów. Mógł to *lepiej* bądź *inaczej* powiedzieć :-))

Gość gość
Jakiś prawik założyl wątek, a babiszony się produkują jedna przez drugą. :-D

Gość gość
gość dziś A jak Cię dopingował ten Twój 'prostolinijny' facet? Powiedział, że albo chudniesz, albo sayonara? xD

Gość gość
Nie nadaje sie ani na ojca, ani na męża ani nawet na kolegę. X A koles mial dziewczyne, byl w zwiazku i pewnie uprawial seks. A wielu fajnych mezczyzn jest prawiczkami. Wniosek: Glupie kobiety leca na debili i olewaja mezczyznz powodu bycia prawiczkiem. Madre kobiety nie wiedza o czym mowa bo nie popelniaja takich bledow.

Gość gość
z bazienką chciałbym się pluskać gdzieś na Mariolce lub innym Krecie mmm

Gość gość
Nie wierze

Gość gość
facet, który skupia sie bardziej na wadze żony po ciąży niż na dzieciach nowo narodzony jest nic nie wart owszem niech kobieta o siebie dba, ale to powinno wynikac z jej chęci, z wdzięczności, że ma fajnego męża a nie z tego, że mąż się niecierpliwi, że cos za długo gruba jesteś i będzie stał z bacikiem i nawet chamski być nie musi, ale i tak jest dziwny a o nardzone bliźniaki się martwi w ogóle czy tylko o twój tłusty zadek? koszmar z tymi prostakami

Gość gość
gość dziś x Mylisz sie. Ja wybralam prawika. Fajny był facet, ale zmienił sie po kilku latach nie do poznania. Odbiło mu nagle w wieku lat 40 sie obudził ze swoim ptakocentryzmem. NIestety, chyba wszyscy jestescie tacy sami. Szkoda bo nie był głupim człowiekiem.

Gość gość
Jak sobie poscielisz tak sie wyspisz. Jak wybralas chama to nie.oczekuj dzentelmena

Gość gość
A ja bym wolała takiego niż uczuciowca gracza komputerowego. Poza tym od czasu do czasu facet ma pokazać kto tu rządzi. Wiem, wiem zaraz mnie tu zwyzywacie ale ja lubię lekko dominujących facetów, takich przy których można się poczuć jak krucha istotka. A dla autorki rada, powiedz że źle się poczulas słysząc takie słowa i tyle. Zachowaj się jak dorosły człowiek. Na pewno rady typu zostaw go po jednym źle wypowiedzianym zdaniu są glupie.

Gość gość
Dbanie kobiety powinno wynikać z jej chęci......No tylko że bardzo wielu kobietom tej chęci brakuje. Mój mąż jak widzi grubą kobietę to twierdzi że ona musi mieć uprzejmnego meza ktory nie chce "stanac nad nia z bacikiem"

Gość gość
gość dziś Jesli byl taki fajny a teraz jest chamem to musialas mu zrobic straszne rzeczy albo zwyczajnie sciemniasz! Wezcie skonczcie z tym gadaniem "wybralam porzadnego tylko nagle mnie bije, zdradza, przypala papierosem..." nudne to juz jest i niesmaczne!

Gość stara panna i koniec
Nie wiem, znalam w swoim zyciu kilku chłopów. Z jednym nawet 10 lat sie znalismy. Ale ten ptakocentryzm byl u wszystkich ktorych znałam. Żałuje, ze nie jestem lesbijką. Mówie - najlepszy byłby impotent.

Gość stara panna i koniec
I wiecie co? Ogólnie to ja nigdy nie miałam ochoty dawać facetom dupy. Seks nie jest dla mnie aż tak ważny, mogłoby go u mnie nie być. MOze da sie jakos zmienic orientacje? ALbo ewentualnie szukac wśród "asów" ?

Gość gość
Bo tu chodzi o to, że ci tak bardzo skupieni na wyglądzie "kochają" kobietę za wygląd czyli WCALE. Jak przytyje po ciąży to nadal jest tą samą osobą. Ale płytki facet tego nie widzi. nie kocha tej kobity. Widzi tylko :zniknęła uroda, o kurdę panikaaaa, gdzie mój ptak teraz pójdzie? to ma być miłość? Już nie będe wspominać co będzie jak ta kobieta zachoruje i nie bedzie powrotu do urody

Gość gość
gość dziś A ja bym wolała takiego niż uczuciowca gracza komputerowego. Poza tym od czasu do czasu facet ma pokazać kto tu rządzi. Wiem, wiem zaraz mnie tu zwyzywacie ale ja lubię lekko dominujących facetów, takich przy których można się poczuć jak krucha istotka. A dla autorki rada, powiedz że źle się poczulas słysząc takie słowa i tyle. Zachowaj się jak dorosły człowiek. Na pewno rady typu zostaw go po jednym źle wypowiedzianym zdaniu są glupie. X A ja mam wrażliwca gracza który potrafi być dominujacy